Szukam Pani która uczesze i zrobi makijaż ślubny (1) Szukam Pani która uczesze i zrobi makijaż ślubny w Rumi mira78 Sincerity Bridal 3466 do kupienia po 6 czerwca (9) Witam po 6 czwrwca do sprzedania ww. suknia cena do uzgodniania. wzrost-... malutkarose dekoracja samochodu - odkupię (6) j.w. proszę o wklejanie fotek bądź przesyłanie na maila betiimarcin@wp.pl i... BetiiMarcin
szukam fotografa i kamerzysty jakies opinie? (5) Szukam fotografa i kamerzysty na 8.09.12 Prosze Was o opinie jakich mieliscie... Anna Poduszeczka na obrączki (2) Jeśli ktoś ma i jest zainteresowany sprzedażą poduszki- proszę o maila ze... Anka dekoracje na samochód - kolor pomarańczowy, (2) Witam, Czy ktoś ma do sprzedania dekorację na samochód w kolorze... asia kupię poduszkę na obrączki w kolorze ECRU (2) kupię poduszkę na obrączki w kolorze ECRU proszę o kontakt na meila:... EeMmAa Kwiaciarnia we Wrzeszczu (1) Jakieś propozycje co do kwiaciarni we Wrzeszczu? Kto robi ładnie i w miarę w... Nadja szukam Dj/wodzireja (1) Witam szukam profesjonalnego DJ / wodzirej na wesele 9 czerwca 2012r Który... RADIOGLOWA Gdzie zorganizować nocleg dla Gości (3) Hej, mam pytanie - gdzie zorganizować nocelg dla gości??? Miejsce Wesela to... madzienkaja Kwiaciarnia niedroga- Rumia, Reda, Gdynia (2) Szukam niedrogiej kwiaciarni z okolic Redy, Rumi, ewentualnie Gdyni. Gdzie... Joanna wesele w 3mieście (1) hej dziewczyny, macie do polecenia jakąś ciekawą, sprawdzoną knajpę w... mała Szukam Pani która zrobi mi makijaż ślubny, i uczesanie u mnie w domu... (15) prosze o oferty cenowe na pocztę badz tutaj dziękuje.. ewelin90 ZAKAZ SPRZEDAŻY KOSMETYKÓW I RĘKODZIEŁA NA FORUM - nowe kategorie w serwisie ogłoszeń (1) W związku z tym, że w serwisie ogłoszeń stworzyliśmy kategorię... admin137 PIECZONY DZIK LUB PIECZONY PROSIAK poszukiwany oraz CIASTA na wesele 21 kwietnia 2012 (10) Witam. Poszukuje prosiaka lub dzika na 60 osob na wesele z dowozem dnia... alicja1 Jaką wizażystkę polecacie? (1) Kogo polecacie do zrobienia makijażu? KasiaA sala weselna lub remiza okolice wejherowa (1) poszukuję sali weselnej lub remizy ( mam swoje kucharki i kelnerki ) proszę... awcalebonie fryzjer + makijażystka na wesele 2012 (1) Hej Dziewczyny mam prośbę poszukuje fryzjera i makijażystki na wesele w... Natalinda Kamerzysta na 11 sierpnia 2012 r. (4) Witamy serdecznie. Poszukujemy operatora na 11 sierpnia br do nakręcenia... Karolina i Tomek kupie lakierki rozmiar 21 (1) kupie lakierki dla chlopca rozmiar21 tinaa