Hotel Rigga Władysławowo + kamerzysta, fotograf i zespół (5) Cześć! Czy ktoś z Was organizował może wesele w hotelu Rigga we... Misia kupie buty do slubu 37 roz (6) jak w opisie lili sala na małe wesele do 40 osób (4) Witam, Szukam miejsca w Gdyni lub Sopocie ma małe wesele do 30-40 osób.... Kinga
szukam fryzjera i wizazystki na slub (3) Szukam fryzjerki i wizazystki na 28 lipca,ktora dojeżdza do domu lub do... tygrysica055 poszukuję makijażystki na 28 kwietnia (4) cześć proszę o oferty i jakieś propozycje - szukam sprawdzonej makijażystki Madzik050642 Poszukuję kamerzysty. (1) Witam! Szukam kamerzysty na wesele 11.08 br. Z uwagi na ograniczony budżet... Radek Poszukuję fryzjerki na 11 sierpnia 2012 (1) Witam poszukuje fryzjerki z dojazdem do domu, która uczesze mnie moja mame,... kindzers Zespół na Wesele 2012 (43) Witam wszystkich forumowiczów. Zaczynam swoje poszukiwania od zespołu.... Tomo2012 poszukuję samochodu na ślub (2) Poszukuję do wynajęcia w terminie 15.09.2012 eleganckiego samochodu typu... iza Kupię białe buty r.36/37 ze skóry/ekoskóry (1) jak w tytule poszukuję takich bucików, rozmiar 36 w przypadku Ryłko, ogólnie... gibon poszukiwana firma dekorująca sale weselne 11.08.2012 (26) Witam! Poszukuję firmy zajmującej się dekoracją sal weselnych: interesują... Mollynka dobra kosmetyczka i fryzjer (1) Cześć dziewczyny, możecie mi polecić dobrą kosmetyczkę i fryzjerkę którzy... optymistka121 Organista/organistka (1) Witam niestety w moim kościele Miłosierdzia Bożego jest kiepski... marteczka85 szukam fryzjera i makijażystki z dojazdem (2) Jak w temacie:) lub i wesele odbędzie się 30.06.2012 w Pucku. Poszukuję więc... andzia Szukam kamerzysty. (1) Witam serdecznie! Szukam kamerzysty na wesele, które odbędzie się 11.08.2012... Emila W jakim sklepie kupić garnitur (27) W jakim sklepie kupić garnitur? poproszę o nazwę i miejsce slubjk Kupię suknię ślubną. (15) Hej dziewczyny. Wprawdzie mam już upatrzoną suknię,ale nie jestem do końca... agusia-gdansk Fotograf potrzebny na marzec - szukam najlepszego (6) Kogo polecacie? Kto ma wolne terminy? Ala Fryzjer - Kościerzyna (1) Dziewczyny, czy możecie mi polecić jakiś dobry salon fryzjerski w... Ania Szukam dobrej i taniej krawcowej (2) Dzień dobry wszystkim! Szukam pilnie taniej,dobrej i sprawdzonej krawcowej... Ewa