szukam samochód na ślub Chrysler 300C biały (8) Pomoże mi ktoś znaleźć samochodu na ślub Chrysler 300C biały. Mieszkam... Jacek czym do ślubu? (8) no właśnie - suknia wypożyczona, obrączki upatrzone, wódka stoi ale czymś do... peugeotcikowa nocleg Gdańsk / Sopot (2) witam, w maju organizujemy wesele. połowa gości (ok. 50 osób) jest spoza... kaj
odkupię dekorację na samochód (17) poszukuję niedrogiej dekoracji do ślubu na samochód. Kolor biały lub kremowy.... dorka DEKORACJA SAMOCHODU- odkupię (7) Jak w temacie, może ma ktoś do sprzedania? Interesują mnie wszystkie kolory z... Skarbusia Kupię suknie ślubną Demetrios 933 (1) Hej, jeżeli któraś panna młoda ma do sprzedania suknie ślubną z kolekcji Lisa... malutkagda poszukuję zespołu na wesele 15.09.2012 r (2) Poszukuję zespołu na wesele w terminie 15.09.2012 roku w Elblagu. Najlepiej... I.adam poszukuje DJ ktory ... (2) poszukuje DJ lub osobe ktora za niewielka oplata zmiksuje mi piosenke ( kilka... Agata85 kupie welon (4) kupie welon w kolorze kosci słoniowej... suknie mam z muślinu. pozdrawiam Madziarrra Wesele w sierpniu 2012 - potrzebny Dj, fotograf i kamerzysta (2) Razem z Narzeczoną zaplanowaliśmy ślub na przyszły rok, tj. 25 sierpień 2012.... wojt8 Restauracja poza Trójmiastem (5) Hej, po ślubie planujemy tylko obiad dla najbliższych, ale chcielibyśmy... Aga Szukam kamerzysty i fotografa na Wesele 28.07.2012 (1) Szukam sprawdzonego kamerzysty i fotografa w przystępnych cenach. Czekam... wiki Kupię biały welon (8) Kupię krótki biały welon Sukienkę mam tiulową wiki wesele 2012 okolice trójmiasta propozycje????? (6) Witam! czy ktoś może podsunąć jakieś pomysły na wesele sierpień i wrzesień... k2111 SALA na Imprezę rocznicową (1) Witam, Zaczeliśmy się zastanawiać z się mężem nad zorganizowaniem 5... kkfgtwz. Sala weselna (2) Witam, czy ktoś z Was zna jakieś ładne i tanie miejsce na wesele? Dobrze by... Wiola KUPIĘ Sweetheart 5884 lub Annais Bridal ROMANI rozmiar 40 (4) Witam, Poszukuję sukni Sweetheart 5884 lub Annais Bridal Romani w rozmiarze... Wioleta FRYZJER (3) WItam :) Czy ktos może polecić dobrego fryzjera na czesanie ślubne ??? Z... GOSIA szukam dobrego wodzireja (2) Czy ktoś może polecić dobrego prezentera, wodzireja, z klasą, który zabawi... Go pokrowce na krzesla (3) Witam, to moj pierwszy wpis na forum :) Jestem całkiem "nowa" w... marys