Poszukiwana suknia ślubna (14) Hej dziewczyny! znalazłam w internecie zdjęcia sukni, ale nie bardzo wiem... gagaxX kurs tańca (1) Poszukuje osoby która organizuje kursy tańca. Chodzi oczywiście o... paula1987 SZUKAM zespołu/dj'a (6) JAk wyżej na 28 kwietnia 2012 janosik
Szukam fotografa i kamerzysty w jednym (najlepiej 2 osoby) 08.06.12 (6) Szukam fotografa i kamerzysty (najlepiej dwie osoby) które by uwieczniły nasz... anja-arti Szukam sukni prostej z tym "czymś" (96) Heloł Niedawno zaczęłam swoją przygodę z oglądaniem i mierzeniem sukien,... gosiulek kamerzysta - fotograf (1) Poszukuję kamerzystę i fotografa na 27 kwietnia 2013, wiem że jest jeszcze... Weronika Kogo polecacie? (6) jestem nowa na tym forum, od jakiegoś czasu obserwuję różne wątki i... gibon szukam dja 22,09,2012 (1) szukam dja na wesele+poporawiny na 22,09,2012 sprawdzony mile widziane filmy... Anuszka221 Namiot weselny wynajmę (3) Chcę zorganizować przyjęcie weselne w ogrodzie i potrzebuje wynająć taki... Ewa POSZUKUJĘ ZESPOŁU NA WESELE 25-08-2012!!! (1) Proszę o informację mateuszfrackiewicz@gmail.com Mateo POSZUKUJĘ FOTOGRAFA I KAMERZYSTY NA WESELE 25-08-2012!!! (2) Tak jak w temacie poszukuję fotografa i kamerzysty na wesele oferty proszę... Mateo transport gosci (1) poszukuje transportu na okolo 50 osob czy ktos sie orientuje jakie sa ceny... tygrysica055 poszukuje restauracji w gdańsku - wrzeszcz i okolice (2) Cześć dziewczyny poszukuję restauracji na przyjęcie weselne na ok. 25 osób w... iwona Poszukujemy kamerzysty i fotografa na wesele - 23 VI 2012 (1) Ewentualne oferty prosimy przesyłać na maila wesele_2012@wp.pl AiM szukam dobrego DJ-a (3) Szukam dobrego DJ-a, z klasą, który potrafi dostosować się do sytuacji. Czy... Go Weselne tablice rejestracyjne- Odkupie (2) Odkupie weselne tablice rejestracyjne ,może komuś zostały i chce... wiki Szukam/odkupię termin sali weselnej na 2012 (2) jak w temacie. Może macie jakieś pomysły? Z góry dziękuję za pomoc.... diroto white one 412 (odkupie) (7) czy ktoras z Was bedzie miala do odsprzedania po swoim slubie ta suknie?:... mala_mi Poszukuję fotografa- Wejherowo (1) Witam, szukam fotografa na wesele 30.06.2012. Interesuje nas zakres usług:... Gracy buty ślubne (12) hej, poszukuję butów ślubnych - obcas do 5 cm, rozmiar 36/37, białe,... peugeotcikowa