poszukuje zespolu na 08.09.2012 (5) jak w temacie zalezy mi na zespole 2-3 osobowym , fajnie jak by byla trabka... Agata85 Szukam 2-4 osobowego zespołu na jakąś sobotę między 14.06.2012 do połowy lipca (1) Szukam 2-4 osobowego zespołu na jakąś sobotę między 14.06.2012 do połowy... tomek Skrzypaczka na ślub kościelny :) (3) jak wyżej w temacie- polecicie mi kogos sprawdzonego?? :) kokoloko27
fotograf i kamerzysta na 29.09.2012 (1) poszukuje fotografa i kamerzystę na ślub i wesele na dzień 29.09.2012 w... Anulak Lokal na 100-120 os Sopot, Gdynia (7) Tak jak w tytule poszukuje fajnego lokalu na 100-120os najlepiej w Sopocie.... asia Barman na wesle poszukiwany (8) Czesc dziewczyny-czy macie może namiary na jakiegoś niedrogiego barmana,... Natalia Kupię suknię wieczorową (8) Witam Was! Idę na wesele koleżanki aby wystąpić w roli świadkowej.... RENNI SUKNIĘ WIECZOROWĄ KUPIĘ (7) Może któraś z Was ma sukienkę na sprzedaż? nie białą i nie ecru, raczej... Karolinka29 szukam kamerzyste + fotograf na 04.08.2012 (12) Witam poszukuję niedrogiego fotografa + kamerzystę na 04.08.2012. e mail:... XXXX Kupię suknię FARAGE CINDERELLA, r. 34 (ew. 36) (74) Odkupię sukienkę Farage, model CINDERELLA, w jak najmniejszym rozmiarze... Marta fryzjer (2) Diewczyny potrzebny dobry fryzjer lub salon we Wladysławowie Monika dj na poprawiny (8) hej wiecie jaki moze byc koszt DJ na poprawiny na 5-6 godzin polecacie kogos ? Agata85 POMOCY.Małe wesele (5) Witam poszukuje sali na 50 osób do 150 zł za osobę, w okolicy Gdyni,... kasia Szukam sali weselnej, dworku, lub restauracji okolice Lębork, Łeba, kaszuby... (6) Witam mam nadzieję, że jakoś pomożecie mi w znalezieniu miejsca weselnego.... p.p.b Studio ABvideo- opinie (1) Proszę o opinie o studiiu ABvideo Joanna sala weselne na mierzeji wiślanej!!!!! (1) poszukuję sali weselnej na mierzeji najlepiej z noclegami dla gości. Proszę o... viki sala 60-70os. z noclegiem w okolicach Gdańska (4) Dziewczyny pomocy !!! Czy macie może jakieś propozycje ? Z góry dziękuję za... Aris86 szukam cukiernika (2) witam. Poszukuje cukiernika który wykonuje angielskie torty weselne. tort... paula1987 BALONY Z HELEM PROSZĘ O OFERTY (1) Interesuje mnie napełnienie 200 balonów z helem na wesele 25.12 w Wejherowie.... Andżelika Kupię suknię Madonna Florinda (12) Kupię suknię madonna florinda, rozmiar - 38-42 (nie jestem pewna jaki będzie... sara