FILM wesele (9) Szukam dobrego kamerzysty. Nie zwykłe wstawienie filmu i obróbka jak w movie... dv SUKNIĘ BALOWĄ KUPIĘ (2) W grudniu idę na wesele i chciałabym nową kieckę, ale niekoniecznie chcę... Karolinka29 Poszukujemy orkiestry (1) Poszukujemy orkiestry na wesele.... Czy ktoś może nam kogoś polecić?? Kachulka
załamana (9) witam jestem załamana zaczelismy szukac sali na 120 osob na wrzesien 2012 i... Agata85 Nocleg dla Gosci (2) Czy ktos moze podac mi namiary na nocleg dla ok 25 gości weselnych?? Okolice... Marta Kupie suknie slubna z 2,3 a nawet 4 reki lub lekko uszkodzona (30) Kupie suknie slubna z drugiej lub trzeciej reki, moze byc lekko... dorota montaż filmu weselnego - kto wykona? (1) Poszukuję osoby, która dokona montażu filmu weselnego z fragmentów... tazin dj na poprawiny (1) tak jak w tytule prosze o oferty na meila adusiaszwarc@wp.pl termin 4... ada Welon hiszpański (2) Kupię długi obszyty koronką welon w stylu hiszpańskim. asonka@wp.pl Agnieszka Tort na wesele (3) Witam poszukuje osoby lub cukierni która tanio i dobrze zrobi tort na ok 90... kiniek Poszukuje fotografa i orkiestry na lipiec 2012 (24) Proszę o przysyłanie ofert na maila roza-elmo@wp.pl Z góry dziękuję Roza roza26 Poszukujemy orkiestry na 04.08.2012 (2) Bardzo proszę o przesyłanie propozycji, oferty na @ skrzypczakmagdalena@wp.pl madziula092 nauki przedmałżeńskie (1) Witam:) proszę o podpowiedź gdzie w trójmieście mogę odbyć nauki (kościół +... Magiena POMOCY !!!!!!!! SOCZEWKI KONTAKTOWE... (5) Witam, Was dziewczęta ... Szukam dobrego salonu okulistycznego gdzie mają... Kasiula1986 Szukam DJ (1) Szukam DJ, który poprowadzi wesele w dniu 10.12. Proszę o zgłoszenia z... Michu zdjecia wystroj dj dziekie wino faltom (1) witam dziewczyny mam do was ogromna prosbe.jakbysmy mogly mi wyslac pare... andzia termin 2012 sierpien 04 prosze o kontakt zespoly z wolnym terminem (1) na meila adusiaszwarc@wp.pl xxxx Poszukuje zespolu Data Wesela 2012 sierpien 04 (1) Prosze o kontakt i propozycje cenowe zespolow i osoby ktore moga polecic... adusia DJ lub ZESPÓŁ na wesele 02.06.2012 (2) witam, poszukujemy na wesele zespołu lub DJ-a - ślub kościelny odbędzie... Monika Depilacja na Przymorzu (8) Czy ktos wie,gdzie sa jakies salony w okolicach rynku na Przymorzu,gdzi... kazimiera