Kupię suknię ślubną, rozmiar 36/38 w rozsądnej cenie. (36) Kupię suknię ślubną, rozmiar 36/38 w rozsądnej cenie. Biała, kolorowa,... Ewela25* PILNE! Oprawa muzyczna ślubu kościelnego! 15.10.2011 (2) Witam! Z uwagi na awaryjną sytuację poszukuję osób, które zajmą się oprawą... nielly Sale bez obsługi, jakie koszta nas czekają...........? (1) Witam szukamy sali na wesele, bez obsługi w okolicach Gdyni,Rumi.Wejherowa i... Zainteresowani
przedłużanie włosów (26) Witam. Czy któraś z Szanownych Pań wie gdzie w Trójmieście mogę przedłużyć... olja transport w dniu ślubu dla gosci (15) gdzie szukac najtanszego busika? dla 4, 6, 8 osób... neptunka potrzebna makijazystka na 15.10.2011 (1) Prosze o zlozenie ofert na mojego maila :) sprawa jest bardzo pilna. Moj mail... n.z. bialakatarzynka Poszukuję kamerzysty na 25sierpien2012 (3) Tak jak w tytule poszukuje kamerzysty na 25sierpień 2012 asia poszukuje fotografa (7) Witam serdecznie,poszukuje fotografa na ślub który odbędzie się 14 stycznia... patka19841 ORKIESTRA na 25.08.2012!! (3) Szukam sali (wątek już dodany) i ORKIESTRY\ZESPOŁU weselnego na 25.08.2012. kinia0602 POMOZCIE SALA I ORKIESTRA !!! (30) OD PONAD POL ROKU NIC INNEGO NIE ROBIE JAK TYLKO SZUKAM SALI I ORKIESTRY NA... latika Odkupie Welon !!! (3) Poszukuje welonu z salonu Farage w Gdyni. Welon z kamykami swarowskiego,... Anula89 szukam dj na urodziny (1) Witam, szukam dj z wlasnym sprzetem i nagłosnieniem na 26.11.2011 w godz.... AW Starogard Gdański - manicure i pedicure (4) Witam Starogardzianki, Gdzie polecacie wykonanie manicure i pedicure?... Agnieszka_29 Starogard Gdański - Catering (1) Witam, Poszukuję Cateringu, ale niekoniecznie na wesele (chodzi mi o... Agnieszka_29 sala na wesele ok 60-70 osób okolice Gdańska lub Elbląga (2) Czy ktoś może zna jakieś fajne miejsce na wesele z noclegiem dla gości w... Aris86 kupię suknię w rozm. 40 (11) hej, poszukuję sukni w rozmiarze 40 (teraz mam 42, ale ślub w październiku,... Lucy szukam D-ja na wesele 6.10.2012 (1) Oferty proszę kierować na mail: elvira@onet.pl Elwira kapela z dętymi instrumentami (4) witajcie! szukam fajowej kapeli która w swoim składzie będzie miała saksofon... Ewa poszukuje tenora do koscioła (2) szukam mezczyzny ktory zaśpiewa w kościele do akompaniamentu kwartetu... Jula Samochód luksusowy do ślubu (9) Witam serdecznie jako, że zawsze chciałem jechać do ślubu samochodem z... Poszukiwacz