Orkiestra na Wesele (9) Witam. Szukam dobrej orkiestry na wesele. Mam z tym may problem. Więc co... justy5nka Fryzjer Reda (17) Witam Zamierzam umówić się na makijaż ślubny w Redzie w związku z tym,... pszczoua kupię bolerko (8) Kupię bolerko rozmiar 36 lub etolę, w kolorze ecru na ślub w pażdzierniku. zonakrzysztofa
nauka tańca (4) witam Was, czy możecie mi doradzić do kogo można zwrócić się o naukę tańca.... Agniecha80 potrzebny kamerzysta na 23/06/2012 (11) Poszukuję kamerzysty na wesele, które odbędzie się 23-06-2012 w Wyczechowie. mikka fotograf na plener, poniedziałek 26 września 2011 (8) Poszukuję fotografa na sesje plenerową w Gdańsku. Plener chcemy w... Alina emmi mirage illusion (1) poszukuje sukienki jak w tytule....zakochałam sie w tym modelu ale w... mala2205 Kupię welon z Madonny (8) Witam, Kupię welon z salonu Madonna, krótki-chyba 90cm, koloru ekri czy... annnna minii tanie wesele???? (17) cywilny, sala/restauracja/hotel, DJ, fotograf, około 40 osób Proszę o... *zakochana* Video-Foto (15) Witam! 08.09.2012r będzie miał miejsce nasz ślub, wszystko mamy już... Marek PUDEŁKA DO CIAST (4) Witam. Orientuje się ktoś gdzie można tanio zakupić opakowania do ciast. Z... Pan Młody Dekoracja Kościoła. (8) Proszę o propozycje na dekorację kościoła.. A Wy dziewczyny jakie kwiatki... Madziarrra poszukiwany fotograf (9) poszukuję fotografa na ślub i wesele na 02.06.2012 oraz na plener innego... RudaSpa mala sala na ok 50-60 osob poszukiwana:) (1) znacie cos fajnego? mimi83 Kochane! Pomóżcie!!! Zespół (22) Powiedzcie który zespół - Haker? - Crazy? Pomóżcie, bo nie mogę się... anusiak kupię sukienkę (2) http://www.google.pl/imgres?q=atena+suknia+ślubna&um=1&hl=pl&sa=... Madziarrra szukam miejsca na wesele (12) Doradźcie mi. Szukam jakiegoś miejsca na wesele (ok. 100 osób). Najlepiej... Waldek lokal na 150 osób poszukiwany (15) Szukam lokalu na 150 osób za Trójmiastem max 30-40 km wozinka sala na wesele poszukiwana:) (4) kto jakies zna:P??nie musi byc duza...na jakies max 50 osob mimi83 szukam fontanny czekoladowej lub alkoholowej (17) Witam, na 18.09 tego roku ;] w Gdyni w Róży Wiatrów mam wesele , szukam na... beata22maria