dekoracja sali - rodizio el toro (9) potrzebuje kogos kto zajmie sie dekoracja sali w rodizio el toro w gdyni .... olcia Krótka suknia ślubna (6) Czy ktoś przy swoich poszukiwaniach natrafil na krótką suknię ślubną w... Czosnek Proszę o polecenie wizażystki. (3) Szukam osoby, którą możecie polecić. Chciałabym mieć naturalny, ale trwały... Katka
kamerzysta + fotograf (studia, plener) - koniecznie razem, 13 luty 2010, okolice Wejherowa (22) Poszukujemy kamerzysty plus fotografa (studio lub plener), najlepiej 2 osoby... weronik male wesele wrzeszcz (4) moze ktos wie gdzie mozna zorganizowac we wrzeszczu male wesele? mimi83 dekoracja... poszukuję osoby ze zdolnościami manualnymi, ze zmysłem florystycznym itp. (7) dziewczyny, mam problem, ponieważ do ślubu i wesela coraz bliżej, a... Dominika fotograf - 8.10.11r. (38) witam, poszukujemy profesjonalnego fotografa na nasz ślub dnia 8.10.11r. -... oa Kupię suknię ślubną, Madonna, kolekcje 10/11 (39) na wysoką osobę (mam 179 cm) i rozmiar 38. Poproszę o wklejanie tu waszych... Marta poszukiwana niania (1) Witam! Poszukuję niani do 2,5 letniej córeczki- Gdańsk Morena. Warunki i... dorka sala plus kucharz na chrzciny w trojmiescie na 40 osob (1) szukam sali i kucharza na chrzciny w trojmiescie na 40 do 50 osob ktos ma... miki gdzie wesele! (8) dziewczyny ratujcie... gdzie zrobic wesele??? interesuje mnie... karolina89 TRANSPORT DLA GOŚCI - W MIARĘ TANI-POSZUKUJE (18) Witam czy moglibyście polecić mi jakiś w miarę tani transport gosci( tj.... kara27 Kto może polecić fajny zespół ?? (2) Sala wreszcie znaleziona. Teraz czas na znalezienie zespołu muzycznego :)... :) Kosmetyczka/wizażystka na wieczór panieński (2) Witam, poszukuję kosmetyczki lub wizażystki na "wizytę domową" na... Ulala Szukam butów białych rozmiar 37-38 (14) Szukam butów ślubnych w rozmiarze 37-38, długość wkładki ok 25 cm. Koniecznie... Nes szukam dobrego dj'a na wesele! (16) Poszukuję dobrego, sprawdzonego dj'a na wesele 18 czerwca 2011! Zależy mi na... Kama poszukuje fryzierki (1) Witam Karolinka mozesz przysłac mi namiary na dziewczyny z Rumi manienka17@wp.pl tina zespol na wesele 10 wrzesnia 2011r (60) zamieszczam moje ogloszenie na forum, poniewaz dzwonilem juz do kilkunatsu... poszukiwacz potrzebny zespół muzyczny do kościoła (20) Czy ktoś zna jakiś super fajny zespół muzyczny do kościoła - godny polecenia??? Klaudia makijazystka na oksywiu? (7) kto wie gdzie ja znajde w Gdyni na Oksywiu pania która ładnie maluje? adriana