Możecie polecic dobrą makijażystkę z Sierakowic? (1) Słyszałam, że w salonie Wenus jest świetna, ale chciałabym się upewnic, żeby... marynial śpiew+skrzypce na ślub 30.07.11! (1) Jestem spoza Trójmiasta, więc nie orientuję się w tej kwestii, a poszukuję... Lena Kupie welon Madonny smietankowa biel hiszpanska koronka (1) Czesc, poszukuje na slub na koniec sierpnia welonu Madonny - kolo... marcias
Zespół / Orkiestra na wesele 24.09.2011 - do 2500pln (Szemud) (15) Witam, poszukuje zespołu 2-3 osobowego, grajacego muzyke biesiadna, disco... Ola kogo polecacie? (4) Czy możecie polecić fryzjera na terenie Gdańska lub okolic, który na prawdę... hejhej Domek nad morzem na wieczór panieński (4) Może któraś z Was ma namiary na fajny, 6- osobowy domek nad morzem, idealny... gosiek szukam wizażystki na ślub 20 sierpnia 2011 (Tczew) (4) szukam wizażystki na ślub 20 sierpnia 2011 (Tczew), która dojedzie do mnie do... Ewa KUPIĘ WELON BIAŁY (11) najlepiej dwuwarstwowy; dł max 80 cm bez lamowki ewentalnie na dole z... Madlenn Kupię suknie ślubną , na cywilny r 42 i parasolke slubną... (8) oferty tutaj bądz na poczte dziękuje ewelinka713@wp.pl ewelin91 makijarz slubny !!!! (1) poszukuje makujarzystki na 3,09 najlepiej z dojazdem do domu.prosze o namiary... ania Ponawiam 30.07.2011 Kamerzysta nadal aktualne! (3) Iza2022@wp.pl SuperTata makijarz slubny !!!! (6) poszukuje osoby ktora zrobila by mi makijarz slubny w dniu 3,09 najlepiej w... bunia Oprawa muzyczna potrzebna na ślub Cywinly proszę o pomodz.. (7) interesuje mnie oferta nie zadroga dziękuje .. ewelin90 Poszukuje czerwonego dywanu (3) Tak jak w tytule poszukuję długiego czerwonego dywanu do kościoła na ślub... marti86 sala okolice Sierakowic? (3) Hej:) poszukuję sali na wesele max 140 osób w okolicach Sierakowic... Możecie... bruneta Poszukiwany zespół muzyczny 16.07.2011 impreza firmowa (8) Witam, Poszukuję zespołu muzycznego, który w sobotę 16 lipca br. w... aaa Szukam fryzjera (1) Szukam fryzjerki/fryzjera który uczesze mnie w domu. Termin ślubu to 16.07,... ink Kamerzysta na 30.07.2011 r. POSZUKIWANY (3) Witam, Poszukuje kamerzysty na wesele 30.07.2011 r. Oferty na maila... Iza Kamerzysta potrzebny na 02.06.2012 (4) Witam, Poproszę o przesyłanie ofert cenowych na adres e-mailowy:... ~M&A~ Fotograf na imprezję z okazji 50-tych urodzin (13) Moja mama planuje w knajpie zorganizować imprezkę z okazji swoich 50-tych... suzi