Kamerzysta 27.08.2011 (6) Witam serdecznie, poszukuję kamerzysty na 27.08.2011 - okolice... roztrzepana Welon - długi i średni kupię (9) moje ogłoszenie zniknęło może nie zaznaczyłam "kupię" więc poprawiam i... blacky Poszukuję striptizera na wieczór panieński sprawdzonych proszę i aktualnych :-) (3) kasandra23@wp.pl kasandra23
Sale do wynajęcia z własną kucharką - okolice Gdańska (5) Przeglądam stare posty ale nie znalazłam nic konkretnego co by mnie... Asia_10 poszukuję kamerzysty - Gdańsk, 20 sierpień 2011 (3) Cześć poszukuję kamerzysty (tylko kamerzysta, fotograf już jest) na... for.est SUKIENKA ŚLUB CYWILNY (14) KUPIĘ TAKA SUKIENKE NA SLUB CYWILNY LUB SZUKAM KRAWCOWEJ (LUB NAMIARÓW) KTÓRA... ANIA sala z okrągłymi stołami (11) Czy ktoś z was zna restauracje weselne z okrągłymi stołami? Jakoś mam problem... Robert kto robi dobrze makijaż (4) Poszukuje osoby która robi dobrze makijaż (gość) w Wejherowie lub okolicach.... Ola sale, dworki weselne na 95osób max. 35km od okolic Lęborka :( (4) Dziewczny ratujcie mam ogromny problem poszukuje fajnej w nowoczesnym stylu... now@b długi i krótki welon - kupię (4) hej:) potrzebuję: - fajny długi, zwiewny welon (do sesji ślubnej) -... blacky SUKIENKA ŚLUB CYWILNY (4) POSZUKUJĘ SKROMNEJ SUKIENKI NA ŚLUB CYWILNY (8 PAŹDZIERNIK) ROZMIAR 36... ANIA Sala weselna (1) Słuchajcie czy ktoś mógłby polecić dobrą i w miarę tanią salę weselną na... Iwonawenta kupię biżuterię ślubną (5) Witam, Kupię długie kolczyki i bransoletkę, najlepiej swarovski. Odpadają... AsiaO FOTOGRAF 30.06.2011 (4) Witam, Szukam fotografa w rozsądnej cenie :) Interesuje mnie fotografia... Malwina Ratunku! Sprawdzony fryzjer ( na długich włosach),najlepiej z Rumi! (5) Hej! Od dawna szukam dobrego fryzjera (który jeszcze, przy okazji, nie... Żaba Fotograf na chrzciny (2) Szukam fotografa na chrzciny (samą mszę). Proszę o oferty na e-mail:... Agusiaczek Potrzebny fotograf na 16.06.2012r. (5) Szukam fotografa na ślub, który odbędzie się w Lęborku 16.06.2012... Patrycja Pilnie ! Kamerzysta 23 lipca 2011 (2) Witam Pilnie poszukuję kamerzysty na ślub/ wesele 23 lipca. poproszę o... agata89 dj na 25.09 Bytów (3) Poszukuję dj-a tylko na poprawiny na 25.09. Impreza będzie miała miejsce w... nalesnik86 POSZUKUJE KOSZULI SMOKINGOWEJ W KOLORZE IVORY POMÓZCIE!:) (11) Dziewczyny, pilnie poszukuje koszuli z łamanym kolnierzykiem w kolorze ivory,... kasiulka77