Wiejski Stół poszukiwany- Starogard (8) Jeśli ktoś ma namiary, mógłby polecić osobę, która wykonuje coś takiego będę... nilla buty ślubne na zamówienie-pilne! (4) Witam, poszukuję pani/pana z Trójmiasta lub okolic, który szyje buty na... myszki fotograf na 13.08 Gdynia (9) interesuje mnie robienie zdjęć podczas: -ceremonii zaślubin w USC -kilka... Lacerta
kto zrobi kartkę?? (6) Poszukuję osoby która zrobi kartkę na ślub. Odbiór najlepiej okolice Gdyni... Ola zaproszenia (7) Gdzie mozna kupic fajne zaproszenia?? ola GDZIE ROBIĄ NAJŁADNIEJSZE BUKIETY ŚLUBNE (7) Proszę o pomoc, Poszukuje kwiaciarni która robi najładniejsze bukiety ślubne... Martosza Oprawa mszy ślubnej 16.06.2012 (6) Witam, Poszukuję dobrej oferty na oprawę mszy ślubnej 16.06.2012r. Proszę... olimpia20111 makijażystka na 24.09.2011 (3) z dojazdem do domu (Gdynia), makijaż jeden osoby + próbny. Z góry dziękuję... ok Anna Kara Leander - POSZUKUJĘ / ODKUPIĘ (3) Poszukuję sukienki Anny Kary Leander czy ktoś ją nabył i chce odsprzedać po... KK szycie (3) Witam, szukam krawcowej ktora przerobila by moja suknie slubna.(Szukam osoby... belcia7 Szukam fotografa na 30 lipca 2011 (12) Interesują mnie zdjęcia ceremonii ślubnej oraz chrztu mojego dziecka podczas... Anka_Gda Ile za dekorację kościoła -proszę o ofertę (2) Witam chciała bym się dowiedzieć o koszcie dekoracji kościoła - nic... Anita potrzebny fotograf na 13 sierpinia 2011 ( sobota) (16) interesuje mnie robienie zdjęć podczas: -ceremonii zaślubin w USC -kilka... :)) KAMERZYSTA NA 20.08.2011 poza Trójmiastem!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Ponieważ na ponad miesiąc przed ślubem z przyczyn losowych zostaliśmy bez... lalala0111@wp.pl POSZUKUJE BIAŁEGO AUTKA NA 2012 (2) Poszukuje białe autko do ślubu np. BMW x6 lub Chrysler itp. Bardzo proszę o... Mała Paznokcie Pruszcz Gdański (2) Jak w temacie,proszę o polecenie mi osoby która wykonuje paznokcie akryl bądź... Aga SUKIENKA ŚLUB CYWILNY KUPIĘ (5) KUPIĘ SUKIENKA NA ŚLUB CYWILNY - SWÓJ . ROZMIAR 36 PROSZĘ O PROPOZYCJE,... ANIA DOBRY ALE NIE DROGI KAMERZYSTA (27) WITAM POSZUKUJE NAPRAWDE NIEDROGIEGO I DOBREGO KAMERZYSTY NA SWOJE WESELE NA... latika Fryzjer, kosmetyczna - okolice Pucka !! poszukuję !!! (2) Od niedawna mieszkam w okolicach Pucka i poszukuję kosmetyczki i fryzjerki.... rosa87 Videofilmowanie 10.09.2011 Szukam! (5) Witam. Szukam kamerzysty na ww termin. Slub w Stegnie,wesele Katy Rybackie.... mapsia