kupię Pronivias India (1) poszukuję ww. sukienki lub podobnej, rozm. 36 -38 na wzrost 173 cm +... iwi_friday KUPIĘ KRÓTKĄ SUKNIĘ ŚLUBNĄ!!! (63) Witam, Jeśli macie do sprzedania krótką suknie ślubną proszę o przesłanie mi... sylacz kupię White One 424 (12) w imieniu mojej wspaniałej koleżanki : poszukuję sukienki White One 424 z... kreska333
Kupię białe bolerko, roz. 34 (6) Z krótkim rękawkiem, ew. 3/4. Chętnie koronkowe i niezbyt drogie :-) Oferty... Marta odkupie białe buty (15) tak jak wyzej białe ślubne w rozmiarze 39/40 na obcasie maks 5 cm.proszę... milagros kupię halkę do sukni demetrios :) (9) :) j.w. Katie KUPIĘ SUKNIE WIECZOROWĄ PAPILIO MODEL 376 (2) JAK W TYTULE, PROSZĘ O OFERTY I ZDJĘCIA NA EMAIL, pawelcia02@gmail.com pawelcia kupię welon (2) kupię welon długośc max do ramion mocno drapowany najlepiej zdobiony... she bolerko zlamana biel ivory kupię!!!36 r. (4) jak w temacie bolerko kupię szal do sukni (1) jednolity kolor złamanej bieli--śmietankowy....mail:bekis73@wp.pl----tu można... linu ODKUPIĘ DEKORACJĘ NA SOMOCHÓD (1) Proszę o foto i cenę ;) aliva Kupię Suknie :) !! (2) Witam :) Poszukuje sukni na rozmiar 38/40 wzrost 173 plus obcas ok. 5-8 cm.... kasieńska Kupię welon ecri, bez lamówki (3) j.w. chodzi mi o zwykłą mgiełkę, taką do pasa, albo dłuższą, albo... Marysia Odkupię dekoracje na samochód! (11) Jeśli któraś z Was takowe posiada to chętnie odkupię :) lubiepoziomki kupię buty ślubne r.40,41 kolor śmietankowy (9) najlepiej dobrej marki .z zakrytą piętą ,ale odkryte palce -bez paska przy... koko kupię sukienkę NIE ślubną (18) na wesele, dla gościa, najlepiej krótką, żeby nie była ani cała biała ani... smith2002 wódka "Dębowa"najtanie kupię (6) gdzie najtaniej dostać ww wódeczkę......z góry dziękuje koko kupię bolerko (2) Kupię bolerko białe, roz. 36/38, z długim rękawkiem kamyczka Bolerko kupie - pilne (2) Kupie biale bolerko roz.36 najchetniej z koronki - pilne. A moze ktos wie... Anna Bolerko-kupie (1) Pilnie kupie biale , koronkowe bolerko slubne roz.36. Beata