kupie bolerko do sukienki rondalla (1) kupie bolerko do sukie nki z salonu MADONNA -z kolekcji St Patricknki model... mandziii Odkupię suknię z Madonny - Herm's - fantasya (15) Witam Dziewczyny! Czy któraś z Was będzie miała na sprzedaż suknię z salonu... Jasmina Kupię Helice Pronovias 38 (7) Witam, Tak jak w temacie, czy któraś z Was ma model Helice w rozmiarze 38?... muucha
Gdzię kupię kolekcję sukien ślubnych Herm's Madonna?? (4) Witajcie Dziewczyny! Poszukuję salonu w którym można zakupić sukienkę z... Jasmina nnt. odkupię kilka szafek kuchennych (2) hej dziewczyny! moze wiecie czy ktos z rodziny lub ze znajomych ma do... salimali poduszka na obraczki...gdzie w gdyni kupie?? (3) Witam, gdzie w gdyni moglabym kupic poduszke na obraczki?? z gory dziekuje... ma kupię welon (4) kupię długi (ok 2 m) hiszpański welon z koronką w kolorze ecru :) misia2009 Kupię diadem (3) Kupię delikatny, ładny diadem :) proszę o zdjęcia i ceny na maila... Moniksa23 kupię sukienkę (6) Dziewczyny! Czy ktoś będzie sprzedawał sukienkę z tegorocznej kolekcji La... Ola kupię suknię 38 ecru (22) Witam serdecznie kupię suknię z koronkowym bolerkiem, linia A ja-majka Kupie buty do 3 cm obcas:) (3) interesuja mnie białe butki rozmiar 41:) goska1987 kupię koronkowe bolerko (1) Kupię bolerko z koronki rozm. 36-38 do sukni white one 176. info na maila;... Julka82 kupie sukienke dango!!!!! (2) jestem zachwycona ta sukienka jesli ktoras z was ma na sprzedaz to odkupie!!... majaaaa kupię demetrios 938 rozm.38 biała (2) Jestem zainteresowana odkupieniem sukni demetrios model 938 w rozmiarze 38.... aga80_80 Kupię suknię San Patrick Panda (1) Odkupię suknię San Patrick Panda, rozmiar 36-38. Może ktoś ma?...... crazza kupie kamizelke rozmiar L (1) kupie kamizelke +butinierka+musznik rozm.L sunset suits model CARLO jesli... Kasieńska odkupię tiule, organzy itd .. (20) witam!! moze ktoś posiada złote lub ecru gadżety do strojenia sali ...???... robaczki81 Kupię tkaniny w kolorach srebrnym,biało-srebrzystym,cappucino,pudrowy, (1) itp.Poszukuję ciekawych tkanin na suknię,oprócz wyżej wymienionych może być... miumiu KUPIĘ BIAŁE BOLERKO W ROZSĄDNEJ CENIE (2) KUPIĘ BIAŁE BOLERKO W ROZSĄDNEJ CENIE rozm. S lub M, długie rękawy. Jak coś... miko Kupię suknię cosmobella 7193 kolekcja 2008 (3) Bardzo podoba mi się ta suknia. Jeśli, któraś z Was ma tą suknię na sprzedaż... humelcio