Gdzie kupie kwiaty kalie????? (16) Witam wszyskich:) Proszę pomóżcie, gdzie dostanę niedrogo kalie???... karla Kupie dlugi welon (12) Czy ma ktos moze do sprzedania dlugi welon wykonczony koronka ?Poszukuje... mimi Kupie suknie rybke dla wysokiej, szczuplej z duzym biustem ;) (6) dziewczyny, moze i mi cos znajdziecie obu sukienek w ktorych sie zakochalam... silan
Kupię klasyczna piękną suknię (7) Dziewczyny! Poszukuję klasycznej sukni z koronki oraz sukni w stylu greckim.... Gulka kupię sukienkę rozm. 36 na 162cm plus 5-7cm obcas (11) Witam Kupię sukienkę w stylu empire, odcinaną pod biustem, najlepiej z... katarinqa Kupię bolerko z długim rękawem (1) Witam dziewczyny Kupię bolerko rozmiar 36 z długim rękawem kolor biały... szwadron KUPIĘ - Suknię Ecru na 157cm, małe 36 (10) Witam dziewczyny, Ma któraś z Was do odsprzedania prostą, elegancką... 113aisza kupie bolerko (12) Odkupie bolerko rozm. 36 do sukienki z Madonny. Wydaje mi się ze będzie... Madziola kupie długi welon (4) Chętnie odkupię długi welon koloru ecru, mam suknie Sincerity 3317 i... kasia_blondi odkupię suknie Farage Malaga (4) Witam, Odkupię sukienkę Farage Malaga w przystępnej cenie. Kontakt:... Magdalenka_ kupie buty ślubne ecri (5) Cześć dziewczyny, jeśli któraś ma do sprzedania buty ecri rozmiar 38 to... aniaspa Kupię suknię Benjamin Roberts 930.... (7) jak w temacie KiM Kupie suknie Madonna 458 (1) Kto ma do sprzedania na pazdziernik 09 suknie z salonu Madonna 458, nalepiej... ola_h kupię suknię - prostą i elegancką rozmiar 38 (1) bardzo proszę o przesylanie ofert ze zdjęciami (adres moniac3@wp.pl), tak... ainomc3 Kupię suknie ślubną - proszę o oferty (24) Witam, jestem zainteresowana zakupem sukni ślubnej. Wzrost 165 rozm. 36/38.... Cytrusowa_0607 kupię suknie white one (11) Witam! Kupię suknie white one 175 lub podobne, poprosze o oferty ze... fides Gdzie kupię koronkę? (7) Poszukuje takiej koronki, albo czegoś podobnego - pomóżcie!! Gdzie coś... wilczyca246 Atelier Diagonal 802 - szukam, odkupię... (8) Witam serdecznie Dziewczyny czy macie do sprzedania właśnie taką... olla1410 eleganckie zaproszenia ślubne pilnie kupię (13) Dziewczyny, potrzebuję pilnie (do tej niedzieli więc przez allegro nie zdążę... wianeczek kupie suknie slubna koronkowa white one 172, 152 lub podobna (1) Witam, Chetnie odkupie koronkowa suknie slubna rozmiar 36, wzrost 164 plus... Largo