kupię suknie ecru (15) witam, poszukuje sukienki ecru, na wzrost 160 cm, rozmiar 36-38. W gre... minika KUPIE SUKNIE (16) Witam serdecznie. Szukam sukienki slubnej. Jezeli ktos ma do sprzedania to... mimi Kupię suknie na 180 cm wzrostu (7) Poszukuję sukni w rozmiarze 38/40 na minimum 180 cm wzrostu:)Oferty poproszę... emmy
gdzie kupie perły??? (7) dziewczyny dzie moza w trojmiescie kupic perły do slubu i co o tym... stokrotka Kupię suknię Lorna Pronovias (9) Hej, poszukuję sukni lorna na wzrost 164 cm, rozmiar 36 kolor biały, jeżeli... dodziulek Gdzie w trójmieście kupię STIUK (22) jak wyżej...........prosze o wskazówki merlina34 kupię suknię 44-46 (6) witam, poszukuję sukni na wzrost 165 cm ( plus ok 5cm obcas) na rozmiar... weronix odkupię suknię La Sposa - model Medusa (1) http://madonna.pl/pl/lasposa.php?s=55.medusa Sylwia Be kupie bolerko (1) kupie bolerko najlepiej koronkowe roz 36 zdjecia prosze na e-mail... krokodyl Kupię sukienkę ślubną (1) zdjecie tej sukienki jest na stronie:... a83zia Chętnie kupię Pronovias Damasco (1) Ma ktos do sprzedania za rozsądną cenę? Gadka gadka odkupię pronovias helice, cosmobella 7187, pronovias heraldo (7) odkupie w/w suknie, mail k_raczkowska@wp.pl, ślub mam 18 lipca 2009 koliberek Kupię Lorne PILNE!!! (7) Witam serdecznie! Jestem zainteresowana kupnem Lorny, na wzrost 172cm w... gosiulka kupie buty białe, rozmiar 35 (2) proszę o ofertę anka165 kupie bolerko koronkowe 36rozmiar (1) kupie bolerko najlepiej od sukni slubnej kolekcja San Patric model Rondella... krokodyl Suknia LA SPOSA-kupię! (4) Witam,czy któraś z Was ma lub będzie miała do sprzedania suknie na wzrost... mika79 Kupię suknię ślubną Lilea Perle 3804 (4) Witam, Kupię suknię ślubną z serii Lilea Perle. Model: 38-04 lub podobne.... Barbara Kupię bolerko do Pronovias Nalon (3) Rozmiar 36/38, kolor złamana biel/ecru. Kontakt beania@op.pl. A&A kupię suknie helice (8) Jestem zainteresowana kupnem tej sukienki - do końca marca rozmiar 34/36... weronikka KUPIĘ KORONKOWE BOLERKO "PRONOVIAS" (1) NAJCHĘTNIEJ DO SUKNI MODEL PRONOVIAS INDIA ROZM. 36/38 TEL. 792 792 441 isamaria