kupie welon (11) Hej dziewczyny moze ktoras z Was ma do sprzedania welon koronkowy niedrogo?? syla851 kupie bolerko do lorny-pronovias (1) witam,kupie bolerko do lorny-pronowias rozmiar 36 ewentualnie 38,ślub dopiero... dorka36 la sposa sonar kupię:) (1) wzrost 165, 38 rozmiar, poprosze o oferty:nagietek123@tlen.pl nagietek82
kupie welon pasujacy do Palmy san patrica (1) Jesli ktoras z was ma do sprzedania prosze o kontakt. Kolor ivory czyli jasne... Lenara szpilki/wsówki z cyrkonią kupię. Macie do sprzedania lub wiecie gdzie kupić? (17) Dzięwczyny, jak w temacie. Allegro odpada, bo sprawa jest dość pilna. Jaka... wianeczek KUPIE SUKNIE R. 38 (5) Kupie suknie slubna. Rozmiar 38, ewentualnie 40. Jezeli ktos ma suknie z... mimi kupię bolerko (8) odkupie bolerko, rozmiar 36 z krótkim rękawkiem w białym kolorze może być... stokrota Kupię 2 bilety na Marie Peszek 30.01.2009 ŻAK (1) Pilnie kupię :) orrannge@tlen.pl Iza KUPIĘ OZDOBY NA SAMOCHÓD (1) jeśli macie jakies ozdoby na samochód lub wiecie gdzie można kupic i samemu... koliberek ODKUPIE SUKNIE Z MADONNY:) (3) INTERESUJE MNIE LATINA Z MADONNY NA 170M A ROZMIAR 34/36 BADZ SAMO 36:)... NATA Kupię suknię ślubną (6) Witam :) Kupię suknię ślubną, rozmiar 42/44. Zdjęcia sukienek wraz z... Moniksa23 kupię suknię (17) kupię suknię rozm. 34/36 wzrost 165 + obcas 5 cm. mail: aniapink@gmail.com Julka82 Suknie firmy Papilio. Chętnie odkupie w rozmiarze 40/42 (3) Dziewczyny....ciałabym kupić suknie firmy Papilio,ale sprawdzałam ceny w... Pi Kupię welon ecru do suknie KRISTI (2) j.w. :) Niuta kupię białe buty, rozmiar 35 lub 34,5 (6) proszę o oferty:), mały rozmiar i wiem że jest cięzko anka165 kupię sukienkę (66) rozmiar 34-36, wzrost 163, szczupła anka165 Kupię suknie (1) Kupie suknie w rozmiarze 48 , najlepiej biała. Ofert proszę na maila... asienkaj Kupię suknię ślubną (98) Witam!!! Szukam sukienki rozmiar 34-36 najlepiej śnieżnobiała z trenem.Jak... iwona14 kupię suknię ślubną (7) witam, chetnie kupię suknię ślubna, rozmiar 38, biała. ania.at@interia.pl Kupię suknie (6) Kupię suknie rozmiar 48 prosze o oferty na maila asienkaj