jakie suknie rozm. 40 beda do odkupienia (17) jak wyżej szukam sukni rozmiar 40, mam wesele pod koniec września ewcian1 kupie suknie Lorna (4) Kupie suknie Lorna wymiary nie musza byc dokładne, jedynie wzrost nie niszy.... Violla kupię pronovias jaguar (1) kupię białą suknię pronovias jaguar rozm.36/38 ania.at@interia.pl
kupie suknie (1) witam ponawiam swoje wczesniejsze zapytanie czy jest moze forumka ktora... agnieszka23 Kupię suknię ślubną (4) Witam, poszukuję sukni ślubnej rozmiar 36-38, biala, jednoczęściowa, na... btybr KUPIĘ WELON z salonu Madonna :) (8) Poszukuje welonu do sukni La Sposa model Merilyn :) kolor złamana biel ,... rybcia6 KUPIĘ WELON!!! (1) Czesc Dziewczyny! Poszukuję welonu: kolor ecru, obszyty delikatną koronką.... martamucha Odkupię (zwrot wpłaconej zaliczki) wolny termin na sobotę czerwiec - lipiec 2009!!!! (10) Witam, Jesli ktoś z jakicchkolwiek powodów rezygnuje ze swojej rezerwacji... ainomc3 kupię suknię - rozmiar 36/38 (26) Witam :-) Poszukuję sukienki ślubnej - kolor biały bądź ecri :-) wymiary:... dpiecia KUPIĘ BIAŁĄ SUKNIĘ ŚLUBNĄ (27) Poszukuję białej sukni ślubnej, rozmiar 38 na wzrost 170 plus obcas.... Natalia kupię lub wypożyczę bolerko od lorny :) (1) j.w., w rozmiarze 38 propozycje proszę na adres anusia@romantyczka.pl nusia85 Kupię suknię Linea Raffaelli set 10 kolekcja 2008 (4) Witam, jestem zainteresowana kupnem powyzszej sukienki, bardzo trudno ja... martuszka Kupię La Sposa Sonar (24) Jeśli słyszałyście, ze ktoś ma do sprzedania lub same chcecie sprzedać model... steefler Kupie bolerko koronkowe i welon (3) kupie białe koronkowe bolerko w rozmiarze 38-40 oraz welon do łopatek moze... gosiak Kupię buty (9) Kupię białe ślubne buty rozmiar 39 najlepiej na niskim obcasie _ Pola La sposa SONAR_Madonna KUPIĘ! (3) Kupię suknię z salonu Madonna- La sposa SONAR rozmiar 38 na 167 cm. narzeczona81 Pilnie odkupię Microgynon lub Stediril lub Rigevidon 1op. (1) Dzięki. N. welon długi-kupię (3) kupie długi- co najmniej 1,80 welon JEDNOWARSTWOWY, z miekkiego materiału,... zulka kupię suknię:) (8) do ślubu jeszcze trochę, ale poproszę o oferty, rozmiar 38, wzrost-165,... nagietek82 kupię suknię ślubną rozm 42 (2) Odkupię suknię ślubną w rozmiarze 42 biała, na wzrost ok 175-177 cm... kasia