nnt. kupię samochód :) (19) Dziewczyny, tak nnt. - może wy lub ktoś z waszych znajomych ma do sprzedania... sunny1984 kupię suknię ślubną (5) witam, jestem zainteresowana kupnem sukni ślubnej, rozmiar 36/38, wzrost 176... anjka gdzie w Gdansku kupie futerko/etole? (7) Jako ze pogoda bedzie niestety niezbyt ciekawa w ta sobote, a mam tylko... ankara
pilnie kupię białe rękawiczki!!!! (4) długie powyżej łokcia ;) proszę o oferty misia1979 odkupię suknie ślubną (5) 175 rozm 38/40 czekam na oferty anitakzysiu@wp.pl anitkastg Suknię kupię - wrzucajcie oferty :) (11) Szukam używanej sukni w rozmiarze 36 na wzrost 172 cm plus ewentualny obcas... pannaAnna kupię agnes 1709 :) (8) jak w temacie :) rozmiar 38 :) mami Kupię mieszkanie (6) Dziewczyny poszukuję mieszkania 2 lub 3 pokoje( min 45m) może być do remontu.... demolka KUPIE łóżko IKEA NORESUND 140 X 200 (11) kupię łóżko z ikea z serii Noresund o wym 140 x 200 w razie czego prosze o... dziób kupię suknię (33) Dziewczyny strasznie spodobałą mi się jedna sukienka i szukam takiej:)... stokrota Kupie autko (11) Witam, wiem ze to nei na temat w sumie ale jest ktos moze kto sprzedaje ayto... iwona14 Kupię bolerko!!! (3) Kupię bolerko, szal, cokolwiek ecru :) potrzebuję na 20.09.08 :) czekam na... kasandra84 Odkupię dekorację auta (8) Witam dziewczyny, Chętnie odkupię dekorację na samochód dla Młodej Pary. Jest... vegas kupie pelerynke - pilne!!! (11) dziewczyny, slub za tydzien a ja stwierdzilam, ze zmarzne. Mam takie mini... maxaga kupię bolerko, futerko, szal... (10) Dziewczyn doszłam do wniosku, że połowa września mimo, że pogoda ładna to... Monia1984 kupię welon (19) biały, mgiełkę do ziemi (nie krótszy) tokio kupie biały szal (6) Obawiam sie ze w połowie września moze byc mi zimno, szukam czegos do... Agaaa Pilnie kupię welon-może być uszkodzony (6) Kupię biały welon(minimum 2 m) wykończony lamówką. Może być nieznacznie... kwiaty62 odkupię gotową dekorację na samochód (9) j.w demolka Odkupie suknie ślubną r 42-44 (9) Kupię suknie ślubną r 42-44. :)Szczególnie interesują mnie suknie z salonu... Lilianka