Gdzie kupię ładne figurki na tort?? (8) dziewczyny na allegro nie ma nic ciekawego. Gdzie kupię ładne i przystępne... demolka kupie bolerko/szal (4) moje drogie wszysyc mi mówia ze powinnam miec cos na ramiona do mojej sukni... Agaaa Kupię kamizelkę (8) kupię kamizelkę ślubną dla Pana Młodego w kolorze białym lub srebrnym... smith2002
z chęcią odkupię suknię ślubną!!!! (22) witam z chęcią odkupię suknię ślubną bardzo proszę o propozycje i... milagros kupie sincerity 3333 (2) jestem zainteresowana kupnem uzywanej sincerity 3333 rozmiar 38, dzienx asiagrab dni skupienia (1) co to jest i gdzie to sie robi? kurcze ksiądz nic nie mówił o takim dniu mala80 Gdzie kupie szarfy na samochód (5) Witajcie Gdzie w trójmieście kupić można szarfy na samochód? znalazłam na... Hania kupię biały długi jednowarstwowy welon:-) (5) moje drogie nie wiem w koncu co mam wybrac welon czy woalke woalki nie moge... Agaaa odkupie materiał do dekoracji (2) jak w tytule :-) mile widziane kolory biały i złoty, ecri, monia84_ kupie welon !!!!! (7) Interesuje mnie welon w kolorze capri, niezbyt dlugi, potrzebuje go na 6.09... Anka 23 odkupie bolerko (13) Może któraś z Was ma do sprzedania bolerko kolor perłowy, suknia Gala Awa_... Dima Kupię Agnes 1752 (9) Witam! no to tak jak w temacie z ogromną chęcią odkupiła bym ten model... madzik346 ponawiam prośbę Kupię Agnes1752 (2) Witam! no to tak jak w temacie z ogromną chęcią odkupiła bym ten model... madzik346 Kupię Farage 3000 (30) Witam! Jestem zainteresowana kupnem sukni ślubnej Farage 3000 w kolorze... Analityczka84 Odkupie bolerko (2) Szukam bolerka, nie koronkowe. Białe, z krótkim rękawkiem chętnie odkupie. tropicek2000 kupie bolerko koronkowe (18) Jak w temacie odkupie bolerko koronkowe białe rozmiar 36/38. Może któraś z... kasia85 kupie suknie ślubną 38/170 (12) Witam wszystkie już żony:) kupię białą suknię ślubną rozmiar 38 wzrost... alias21 kupie suknie ślubną (28) kupie suknie ślubną rozmiar 36/38 wraz z dodatkami. Jeśli ma któraś na... kasia85 KUPIĘ SUKNIĘ ROZ 40-42 GALA AINO LUB PODOBNE (8) proszę o Wasze oferty w tym wątku- najlepiej ze zdjęciem jeżeli macie do... agu bolerko kupie (42) Kupie koronkowe bolerko biale r 36 pasujace do sukni emmimirage SERENADA... Agnieszka2404