odkupię welon koloru ecri (13) Witam jesli ktoś ma do sprzedania welon koloru ecri nie za krótki ani nie za... dominikab1 kupię diadem z perełkami i cyrkoniami/kryształkami (24) Jak w temacie: szukam srebrnego diademu z perełkami i cyrkoniami (do sukni... ajeczka odkupię kamizelkę i musznik (4) odkupię kamizelkę i musznik w kolorze białym na 188 cm i 104 w klatce... Miia
kupię suknię farage galaxy 3000 (1) Witam, kupię suknię farage galaxy 3000. Rozmiar 36/38. Ewa27 kupię welon ecri :) (1) Hej, Kupię welon ecri, zupełnie prosty , bez lamówek . pozdrawiam joalik kupie welon (1) kupie welon biały, wpinany "pod fryzure", bede miała luźnego koka z dużych... talaaa Parasolkę białą kupię?! (1) Hej dziewczyny. Wczoraj kupiłam moją wymarzoną sukienkę slubną. Teraz to... jolab222 Kupie garnitur Wilvorst kolor ecru rozmiar XL badz 54. (2) kupie garnitur Wilvorst kolor ecru rozmiar XL badz 54 na wzrost 182 alycja_83 kupie diadem (4) kupie diadem, srebrny :) jesli macie do sprzedanie to wklejcie fotki... selena KUPIĘ DIADEM (7) Kupię diadem, poprosze fotki i podanie ceny na maila ichilec@interia.pl ichilec odkupie bolerko!!!!!!! (18) odkupię bolerko z koronki, kolor ecri rozmiar 36 mimi26 kupię sukienkę (8) Odkupię od którejś z Was sukienkę z salony Madonna, w kolorze ecru, złamana... lasposa Kupię suknię FARAGE 2061 (1) Witam kupię suknię FARAGE 2061, w rozmiarze 38, 40 na wzrost około 175 cm.... agnieszka0214 odkupię sukienke na poprawiny (5) jezeli ktoras z was ma taka sukienke do sprzedania to poprosze o foto i cene... demolka ODKUPIĘ Futerko (4) Koleżanka poszukuje futerka na swój ślub w święta wielkanocne. Rozmiar 38-40... madzia i bartek kupię suknie Perle 3811 (9) czy któraś z was ma lub będzie miała tę suknię ?? 173 cm rozm 38... klaya82 suknia kupie (6) czy któraś ma może na sprzedaż taką lub podobną suknie??... kasia85 Kupię suknię Serenada z salonu Emmi Mariage (1) Kupię suknię Serenada z salonu Emmi Mariage, ecru, rozm.38-40, 165 cm victoriaaa kupie sukienkę (2) Witam Chętnie odkupię sukienkę ślubną. Noszę rozmiar 36/38 i mam 180cm.... hania197 parasolka -odkupie.. (3) witam czy ktos moze ma do odsprzedania biala parasolke? lub zna sklepy gdze... kamilcia