kupie kiecke niezbyt ksiezniczkowata (8) Hej dziewczyny - zanim rusze na salony moze ktoras z was ma cos dla mnie. W... maxaga kupię welon (2) Szukam welonu krótkiego ecru (do pasa najdłuższy). Bez żadnych ozdób,... Maga18 kupię kamizelkę ecru z musznikiem i buton. na 176 cm, szczupła sylwetka (4) j/w, najlepiej jakby była w prążki mala nadmorska krowa
kupię suknie ślubną rozmiar 36, 34 (11) Poszukuję sukni roz.36 może 34, macie jakieś do sprzedania to proszę o oferty... kiki365 Kupię welon (1) Musi być krótki i kolorze ecri!!! Może któraś z Was ma na sprzedaż??? M&P Kupię suknię (5) Kupię ładną sukenkę - rozmiar 38-40 wzrost 174 Proszę o ewentualne zdjęcia o... kajaaa Kupie suknie ślubną (12) Witam, kupie suknie ślubną, najlepiej jednoczęsciową i na ramiączkach.... ona27 kupie kamizelke (1) Kupię kamizelkę koloru ecru na wzrost 188 cm i 108 cm w klatce. Jeśli ktoś ma... ga-eta kupię suknię z marietty (2) Wpadła mi w oko suknia z Marietty "barbie", podobno w poprzednim sezonie... rzata kupię suknię Madonna (4) Cześć Dziewczyny chętnie odkupię suknię ślubną Madonna, La Sposa.... Olax kupię suknie roz 40-42 (13) Cześć Dziewczyny, piszę krotko, szukam sukni, czasu mało, bo ślub tuż... PJ kupię suknię ślubną (13) Jestem zainteresowana odkupieniem białej sukni ślubnej, rozmiar 36/38, wzrost... Kasieńka79 kupię suknie (25) Witam Dziewczynki:) Mam pytanko, do dziewczyn, które już przeżyły ten... burza kupię suknię - madonna (1) Oddupię od którejś z Was sukienkę z salony Madonna, w kolorze ecru, złamana... lasposa KUPIE SUKNIE ŚLUBNĄ (22) czesc dziewczyny jestem zainteresowana kupnem sukni ślubnej w rozmiarze 38 na... m_adzi_a_w odkupie suknie slubna (10) witam, odkupie suknie slubna rozmiar 36-38 na 162cm + obcas na slub pod... agaalt Gdzie kupię naklejki! (3) Gdzie mogę kupić naklejki z napisem Zaproszenie,zawiadomienie,i np motyw... helenka kupie welon (5) chetnie kupie welon w kolorze szampana/ecru najlepiej jednowarstwowy dlugi... szatynkaa KUPIE GARNITUR wilvorst ecru (11) kupie garnitur Wilvorst kolor ecru rozmiar XL badz 54. alycja_83 kupie rekawiczki (1) czy ktoras z Was ma do sprzedania rekawiczki w kolorze szampana/ecru? szatynkaa