Fryzjer najlepiej z dojazdem do domu (5) Witam serdecznie. Bardzo proszę o pomoc. Potrzebuje fryzjerkę najlepiej z... alusia wesele na 26/30 osob. (16) Witam 8 marca bierzemy ślub cywilny w Gdyni i nie robimy wesela tylko chcemy... Dzina Salony ślubne Gdańsk - gdzie warto (2) Witam. Czy możecie mi polecić salony ślubne w Gdańsku ? Gdzie według was... Kaśka
noclegi w Miechucinie lub okolicach (1) Witam W przyszłym roku mamy wesele w Miechucinie czy ktoś zna w tych... Marcia Poszukuję fotografa i zespołu na maj/czerwiec 2015 (2) Powoli planujemy już nasz ślub, więc poszukuję: - fotografa (interesuje mnie... asia cc zaproszenia i winietku (5) szukam zaproszenien i winietek, znacie kogos kogo mozna godnie polecic. z... :) Poszukuję kucharki (4) Poszukuję kucharki na wesele + poprawiny. Wesele dnia.4.8.2012 r Villa... wojtek i patrycja SINCERITY 3727-kupię (5) hej Może któraś już posiada, lub będzie posiadać suknię SINCERITY 3727?... kasiaitak Orchidea Chwaszczyno - dekoracja stołów (1) Witam! Przymierzamy się do organizacji wesela w Orchidei. Powiedziano nam że... greenway wesele tczew (1) witam serdecznie wszystkie Tegoroczne Panny Młode. mam ślub 05.07 i czy macie... Marii Makijaż i fryzura (9) Dziewczyny, kto poleci makijażystkę i fryzjerkę, które dojeżdżają do domu, są... Bruneta SALA weselna na ok 80 osób - okolice WEJHEROWA, Redy, Rumi (49) jakie sale weselne na ok 80 osób w okolicach Wejherowa polecacie????? a-i-n-a Poszukuję Dj'a na poprawiny 15.06.14 (2) Witam serdecznie, poszukuję Dj'a (nie ukrywam, że względnie taniego ;) na... f.i.o.l.e.k Pieczony prosiak!!! (6) Dziewczyny czy macie może jakieś namiary na kogoś kto oferuje pieczonego... sweetkylie Dobry i tani fotograf na 07.06.2014 (6) szukamy dobrego i w miare taniego fotografa na nasz ślub i wesele, które... Dariat Kamerzytsa na ślub (1) Poszukuję kamerzysty na ślub i wesele na 02.08.2014 -przygotowania i... agnieszkaaa883 SINCERITY KUPIE (3) Witam kupie suknie sincerity. model 3733 lub 3730 rozmiar 36 najlepiej ale... poliv6623 Wypożyczenie sukni i cena (12) Dziewczyny ! Gdzie polecacie wypożyczyć suknię ślubną, najlepiej w Sopocie,... Wiki Makijaż bardzo problemowej cery... (3) Hej, macie może jakąs sprawdzoną osobę do robienia makijażu? Mam potworną... 8szklanka dj'a/wodzireja na wesele 02.05.2014 polsko-rosyjskie (3) jak w tytule poszukuje dj'a swobodnie porozumiewajacego sie po rosyjsku.... www