Kupię działkę lub dom z drugiej ręki w Bojanie

Cześć!
Szukam działki budowlanej dla siebie w okolicach Bojana mój budżet to 160.000zł.
Ewentualnie domu z drugiej ręki Max 500.000zł.
Może ktoś coś????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kupię działkę lub dom z drugiej ręki w Bojanie

Takich okazji trzeba szukac w poblizu trasy s6
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

działke moze znajdziesz jak będziesz odpowiednio długo wypatrywac okazji na ogłoszeniach i szybko zareagujesz (nawet na wiczlinie są działki za 150zł/m2, tylko trzeba wiedzieć gdzie pytać). natomiast dom za 500 tyś, to wychodzi, ze szukasz działki za powiedzmy 160 tys i wykończonego domu za 340 tys. niewykonalne. najmniejszy domek pod klucz w podstawowym standardzie to dzisiaj koszt 500 tyś zł bez ceny działki.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Aktualnie to bliźniaki z mikrodziałkami chodzą po minimum 500,000. Domu z drugiej ręki raczej nie ustrzelisz za taką kasę. Co do działki jest to realne, chociaż ceny poszły tak w górę. Ja na swoją działkę polowałem 2 lata aż w końcu trafiła się super oferta.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak przejrzysz ogłoszenia na trojmiasto pl to na wiczlinie sa wystawione duze działki po 130-150zł/m2, ale jest informacja w ogloszeniu, ze mozna wydzielic i zakupic mniejsze działki. te działki są w przepięknej okolicy i bardzo blisko bojana. uwazam, ze cena jest bardzo dobra, szczegolnie biorąc pod uwage szalejące ceny i dostępność działek w bojanie. te działki na wiczlinie nie były wczesniej zagospodarowane, bo nie bylo planu zagospodarowania, ale juz jest i dzieki temu wlasciciele moga je sprzedawać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Okolica za chwilę przestanie być przepiękna .. ;-) A nie leżą czasami przy torach projektowanej PKM ? ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nic mi na ten temat nie wiadomo. Czy masz jakiś link do planów tej okolicy? Wiem, że ma być tam łącznik gdynski.

Gmina szemud system informacji przestrzennej wpisz w google tam jest jest studium i zaznaczony przebieg kolei

no to jest bardzo daleko od tej kolei, za to dośc blisko łącznika

Cena okazyjna, a później okazja do płaczu że głośno, lotnisko obok, wysypisko, osiedla itp itd.

są też inne czynniki, które wpływają na cene, np.: brak mediów. wszytsko da się rozwiązać, tylko po prostu jest drożej niż jak wszytskie media masz przy drodze. ale zamiast przyłącza wody można miec studnie, zamiast kanalizacji biooczyszczalnie albo szambo, tylko prąd jest potrzebny z elektrowni, ale to akurat najtańsze z mediów do przyłączenia

Co Wy tak straszycie tą pkm? Szynobus raz na pół godziny i zajefajne połączenie. Mieszkam blisko i czekam na to !
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Fakt, każdy ma inne priorytety. Robi się kibel jak w Osowej czy Baninie , nie to co 30 lat temu . Czas wynieść się dalej ;-)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Kupię działkę lub dom z drugiej ręki w Bojanie

Mam działkę w tej cenie w Koleczkowie.

Inne tematy z forum

Biuro Rachunkowe - gdzie w okolicy? (41 odpowiedzi)

Jest gdzieś w okolicy Koleczkowo, Bojano jakieś działające biuro rachunkowe? Verso z Bojana chyba...

Ferma drobiu (24 odpowiedzi)

Witam, planuję zakup domu oddalonego ok 400 m od fermy drobiu. Czy zapach w ciepłych miesiącach...

Smieci (16 odpowiedzi)

Dlaczego Bojano ma drozszy wywoz smieci niz gdynia i do tego w gdyni czesciej odbieraja