Poszukuję działki w Baninie, wielkość 900-1200m2. Najchętniej okolice ul Tuchomskiej. Poproszę o jakiekolwiek namiary, ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...
Niestety nie mam namiarów na właściciela. :( Cena myślę ok. 120 zł za metr, ale to tylko moje przypuszczenia. Ostatnio na spacerze widziałam ogłoszenie sprzedaży działki przy skrzyżowaniu Tuchomska-Platynowa, 1610 m. (na działce jest tablica z numerem telefonu). Pozdrawiam!
Kierownik budowy domu przy Gwiezdnej i Słonecznej ma numer telefonu do wlasciela, działka ma powierzchnie 1100metrow, numeru telefonu do wlascieli nie podam, poproszę o adres email albo telefon do kierownika budowy.
pojedź sam, popatrz, rozejrzyj się, przemyśl, jeszce raz to samo, a następnie zdecyduj czy rzeczywiście chcesz się tu wykańczać. Po jakimś czasie nie ma znaczenia samo miejsce ale otoczenie, które w takiej lokalizacji może ulec zmianie ze wzgędu na brak planów zagospodarowania.
W razie czego to jest ulica Jasia i Małgosi a nie Pszenna. Jedyny mankament to brak kanalizy. A "planowanie" kanalizy jest z realizacją do 2023 także i tak trzeba szambo zrobić i tak.
gdy czytam w tych ogłoszeniach " .. w malowniczej części Banina, przy ul. Pszennej" to mnie pusty śmiech ogarnia. Malownicza kojarzy się z czymś sielskim a tu zonk!
gdzie Wy widzicie 200zł za metr, jest sporo ofert, ale ceny sprzedaży działek z uzbrojeniem w drodze zaczynaja się od 80 zł. Realne ceny transakcji w tej chwili to 90-100zł w zależności od lokalizacji
Ok. Tylko problem tych działek polega na tym, że albo nie są w Baninie albo są położone w odległości ok. 300m od planowanej obwodnicy. A stwierdzenie "uzbrojenie" w drodze też nie wiadomo jak interpretować. Jakie to uzbrojenie? Tylko woda i prąd? Bo wątpię, że w co niektórych działkach jest gaz a o kanalizie nie wspomnę.
Na ul Lipowej, jest na sprzedaż działka uzbrojona. Przy samym przystanku GRYF. Ale ta część Banina to jedna z droższych lokalizacji. Wspomniana działka 1373m wystawiona jest za 270.000 PLN
Popatrz w Dąbrowie, to jest równo na granicy z Baninem (w prawo), a działek jest tam pełno. Co prawda nie utwardzą Ci drogi, bo jest prywatna, ale masz raptem z 500m błota do przejechania, da się przeżyć.
Jednak interesowałoby mnie coś w pobliżu szkoły, lasu...budowanie w polu jest zbyt ryzykowne zważywszy aktualny plan zagospodarowania Banina, ale dziękuję za wszystkie informacje
Ja akurat znalazłem działkę nieopodal Banina w Pępowie, ale widziałem również ciekawe oferty działek budowlanych w Baninie na https://pomorskiegrunty.com/. Z tego, co pamiętam to była ul. Sportowa.