Kupie uzywangeo samochodu

1. Można zalecić mechanika, by sprawdzić samochód?
Chcę kupić używanego samochodu, ale ja nic nie wiem o samochodach, muszę mechanik.
2. I jest to bezpieczne, aby znaleźć samochodów w takich miejscach jak otomoto.pl, allegro.pl ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kupie uzywangeo samochodu

jak się w ogóle nie znasz na autach to jedź po prostu do autoryzowanego serwisu danej marki , koszt między 200-300zł i najwyżej wydasz parę złotych i nie kupisz jakiegoś złomu

AutoTest Gdańsk, Grunwaldzka 558 (Oliwa)
http://mapa.szukacz.pl/?&lat=54.415328&lng=18.565671&z=0.72m&zzz=17&typ=h&poi=hotel&t=Klikni%C4%99ty%20punkt
Grunwaldzką w stronę Sopotu, po minięciu Pomorskiej jakieś 200m i trzeba zawrócić.
Sprawdzają auto b. dokładnie a na życzenie pomierzą grubość lakieru (czy nie było tłuczone i naprawiane).

ad 2. I jest to bezpieczne, aby znaleźć samochodów w takich miejscach jak otomoto.pl, allegro.pl ?

jak nie kumać dobrze polski , nie mieć pojęcia o auto to bezpieczniej kupować używane z salon firmowy.

@wdr
Myslias salon firmowy jest bardziej wiarygodne ?
Które salony można doradzić ?

@sadyl
Dzieki

Inne tematy z forum

JAKIEJ MARKI AUTO POLECACIE KUPIĆ???? (150 odpowiedzi)

witam chcę kupić auto jakie jesteście w stanie polecić ? mam wymagania chcę aby auto miało...

Nowy samochód (13 odpowiedzi)

Razem z moim mężem chcemy kupić nowy samochód tak do 70 tys on uparł się na suv jakie marki z...

Gdzie w Trójmieście warto kupić używany samochód? (39 odpowiedzi)

Tak jak w temacie. Szukam używanego i chciałbym je kupić w Trójmieście, ewentualnie okolicach....