KurJerzy.pl

Firmy kurierskie

Gdańsk, Prezydenta Lecha Kaczyńskiego 1

Kuba - opinia (1) wszystko ok, moge polecić ten serwis Kuba Grażyna - opinia (1) super! polecam, zamawianie przez strone bardzo proste a już na drugi dzień... Grażyna Maciek - opinia (1) Jak zamówimy kuriera w firmie kurJerzy przez strone internetową, po paczkę... Maciek
Toja123 - opinia (1) sprawnie, szybko i fachowo, kontakt telefoniczny, przyjazd kuriera o czasie Toja123 Ewcia - opinia (1) nie mam uwag, kurier odebral i dostarczyl paczke bardzo sprawnie, poprawnie... Ewcia bdb (1) szybko i solidnie, polecam neo Maria - opinia (1) Zamówiłam kuriera bez wiekszych problemów. Firma kurierska szybko dostarczyła... Maria wszystko ok (2) łatwy sposób zamawiania kuriera przez strone, odbiór paczki w terminie przez... Paweł dobre ceny (1) dobre ceny, paczka doszła w terminie odebrał kurier UPS, polecam filip super (2) polecam wszystkim.pierwszy raz wysłałam coś kurierem i do końca nie... ja Kamila - opinia (1) Super firma. Przesyłka dostarczona na czas, nic nie zostało uszkodzone,... Kamila NIE Polecam (1) Stanowczo nie polecam. Kurier zamówiony w czwartek. W piątek jeszcze nie... Paweł Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z kuriera oraz ceny która jest rewelacyjna jak za... Marta MIŁE ZASKOCZENIE (1) BARDZO SIĘ BAŁAM ZAMAWIAĆ KURIERA DLA BARDZO WAŻNEJ DLA MNIE... SOPOCIANKA