KurJerzy.pl

Firmy kurierskie

Gdańsk, Prezydenta Lecha Kaczyńskiego 1

gdańszczanka - opinia (1) Zawsze kurier UPS ze wszystkich wydawał mi się najbardziej konkretny i tak... gdańszczanka wojtek - opinia (1) Paczka została odebrana i dotarła do celu w ciągu 48 godzin od zamówienia.... wojtek Karolina - opinia (1) Super szybka dostawa, kurier UPS uprzejmy, jednym słowem bezproblemowo!... Karolina
Mariam - opinia (1) Rewelacyjne rozwiązanie, firmowy kurier w niskiej cenie do 20 zł. Bardzo... Mariam Paula - opinia (1) Szybki odbiór, przesyłka była na drugi dzień na miejscu. Z zamowieniem... Paula Polecam! (1) ogólnie firma bardzo fajna, nie ma problemu z zamówieniem kuriera po odbiór... m89 Tadeusz - opinia (1) Sprawnie i bez zastrzeżeń. Pełen profesjonalizm, bardzo szybka dostawa i... Tadeusz Jarek - opinia (1) Wszytko ok. Zamówienie złożone online. Przesyłka dotarła bez problemu w... Jarek pierwszy - opinia (1) + intuicyjny serwis, wszystko odbywa się przez internet + ubezpieczona... pierwszy kama18 - opinia (1) kurier odebrał ode mnie przesyłkę w zaplanowanym dniu, odebrał z adresu który... kama18 Karolina - opinia (1) Bardzo szybka i sympatyczna obsługa. Zamówiony na stronie Kur Jerzy.pl kurier... Karolina marta - opinia (1) skusiła mnie cena, po złożeniu zamówienia na stronie przyjechał kurier i... marta Grzegorz - opinia (1) Profesjonalnie, symaptycznie, bez żadnych problemów. Bardzo dobry kontakt,... Grzegorz kris - opinia (1) plus za naprawde dobry system zamawiania na stronie, nie miałem żadnych... kris Irena - opinia (1) Kurier pojawił się tego samego dnia którego opłaciłam zamówienie. Pobranie... Irena Bartek - opinia (1) nie mam zastrzeżeń, kurier uprzejmy Bartek killer - opinia (1) przesyłka dostarczona na czas, można śledzić jej droge, pobranie po kilku... killer Ania - opinia (1) szybka realizacja naprawde polecam Ania Pan Marek - opinia (1) super obsługa, szybki odbiór i dostawa na czas Pan Marek polecam (1) kurier był o czasie, przesyłka dostarczona Szaman