Kurs Manicure Hybrydowy gdzie??

Witam, czy ktoś moze mi polecić szkołę,lub miejsce gdzie najlepiej zrobić kurs na manicure hybrydowy? oraz cene.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kurs Manicure Hybrydowy gdzie??

ostatnio firma opi organizowała darmowy pokaz w gdańsku wraz z certyfikatem. możesz do nich zadzwonić i się dowiedzieć

super sprawa ,dziekuje za odpowiedz;)

a czy ktoś jeszcze ma godny polecenia kurs/szkolenie?

W tego typu kursach specjalizuje się Europejskie Centrum Kształcenia w Pruszczu Gdańskim wejdź na ich stronę i poczytaj eck.edu.pl wszystko tam jest wyjaśnione

Polecam kursy manicure w europejskiej akademii szkoleniowej w koszalinie. Zrobiłam tam kurs, dostałam certyfikat i teraz praktykuje sobie póki co ale planuje pracować w salonie :)

Powiem Wam szczerze, że ja jestem już po jednym kursie, ale nie jestem zadowolona, a moja wiedza zbytnio się nie powiększyła, dlatego wybieram się na kolejny kurs. Tym razem wybrałam miejsce w Szczecinie, na ul. Modrej i jest to Beauty Room, jak się nie mylę.

Inne tematy z forum

jak sobie rdzicie z siwymi włosami? (8 odpowiedzi)

Jestem brunetką i niestety mam już sporo siwych włosów...mam już dosć częstego farbowania.. po 3...

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

Sklep Valetta.pl opinie (1734 odpowiedzi)

Hej, czy ktoś zamawiał coś ze sklepu internetowego Valetta.pl? Jak z jakością tych rzeczy?...