Kurs tańca

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
witam

znalazłam nie drogi kurs tańca :) jeśli kogoś interesuje to zaczyna się 03.03 lub 08.03 w domu kultury "Kolejarz" na Kołonrzeskiej 25E. tel 553 42 93 My się zapisaliśmy płaci się 140 zł za parę :) za dwa miesiące :) pozdrawiam

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kurs tańca

A ile razy w tygodniu kurdy sie odbywają, a moze wiesz juz w jakie dni i na którą?

image

UB a czy to jest kurs tanca ze tak to ujme "dla wszystkich" czy jakis taki skrocony tematycznie dla narzeczonych? ;)

ja z kolei polecam klub tanca "salsa" w Gdyni centrum ul.Zygmunta Augusta. We wtorek zaczelismy kurs, w 5 par nauka od podstaw tanca towarzyskiego (walc wiedenski i angielski, tango, cza cza, salsa i chyba quickstep). Koszt za 2 miesiace ze znizka dla studentow 120 zl (bez znizki 140), w sumie 8 spotkan. Juz na pierwszych zajeciach ostro lecielismy, super atmosfera, super prowadzaca - cierpliwa i bardzo zyczliwa dla tych, ktorzy nie maja idealnego sluchu muzycznego ;-)))) A w srodu wszyscy razem chodza na poklad w gdyni i mozna sie pouczyc za darmo i pobawic :-) Polecam!

a ja chodze do szkoly tanca Perfect.na razie jest ok.dosc kameralnie.w kwadratowej TŁUMY!!!!!!

kurs jest dla wszystkich :) a odbywają się zajęcie w środy ok 18.30 dokładnie jeszcze nie wiem dowiem się pod koniec luetgo :)

UB to trzymaj reke na pulsie ;)
Nam by zalezalo na nauce troszke pozniej w okolicy maj-czerwiec. Zapytalabys sie czy tam bedzie nastepny kurs w tych okolicahc? DZIEKUJE ;)

pewnie że zapytam :) i zdam relację jak było :)

UB no i jak wrazenia - opowiedz cos wiecej prosze ;)

no więc bylismy już 2 razy i jesteśmy bardzo zadowoleni :) prowadzący bardzo mili :) tłumaczą bardzo powoli i dokładnie, czekają, aż każdy załapie :) jest 8 spotkań zazwyczaj trwa to 2 miesiące, ale że naszej grupie się spieszy ;) to my zrobimy to w miesiąc czyli 2 spotkania w tygodniu.....

uczymy się 6 tańców po 1 na zajęciach no i powtarzamy każdy taniec, którego się nauczylismy poprzednio :) mój B mówi, że mu się bardzo podoba mimo, że nie ma poczucia rytmu:) więc oceniam kurs bardzo pozytywnie i bardzo się cieszę że tam trafiliśmy :)

tak jak mówiłam płacimy 140 zł za dwie osoby za cały kurs

zajęcia są w klubie osiedlowym Kolejarz na Przymorzu :) w razie pytań walcie śmiało :)

UB, mam pytanko, też chcemy się wybrać na jakiś kurs...ja tańczyłam kiedyś dosć długo, ale mój przyszły maż nie i do tego również nie ma kompletnie poczucia rytmu!czy uważasz, że na takim kursie da się coś z tym zrobić??:)))))ja jestem kompletnie załamana tym, że mój w ogóle nie umie tańczyć, nie wiem jak będziemy to robić na własnym weselu :)))) no i twierdzi, że nigdy się na nauczy:(((

no więc mój B też nie bardzo słyszy muzykę ;) no ale Pan na prawdę wszystko powoli tłumaczy..... hmmm nie umiem Ci odpowiedzieć czy na taym kursie odzyska słuch ;) no ale myślę, że nabierze luzu w r******h i pewności na parkiecie :) (przynajmniej to dostrzegam u swojego B)

myśle, że musicie zacząć gdzieś chodzić żeby się nauczył troszkę ruszać a potem już pójdzie ;) mój B opierał się długo przed nauką tańca, ale przed weselem pekł ;)

a ja polecam kurs tanca pod kwadratem za 16h 75zl dla studentow i 90zl dla wszystkich

ze jak za 16 godzin 75 zł?? to jak czesto to sie odbywa i ile trwa ? powiedz cos wiecej ??

raz w tyg po godzinie zajecia sa w kazdy dzien tyg nawet w niedzielke;)

jak bedziesz zainteresowana to daj znac bede dopiero w niedzielke wiec daj znac to Ci wysle

Ja tam tanczylam i cos mi tu nie gra... :/ Owszem 75 zl ale to jets cena za miesiac kursu ( 1 stopien) 2 razy po 1,5 godz w tyg zajec czyli razem jakies 12 godzin a nie wiecej !!!

My chodzimy do Tango na Morskiej w Gdyni i jest super, a ceny bardzo przystepne jestśmy zadowoleni.

A ekwadrat ja rowniez bardzo bardzo polecam, swietny klub!a do tanga mamy za daleko,doliczajac ceny biletow na 2 osoby sie odechciewa:/ Problemw tym ze w kwadracie nowa edycja kursu rusza dopiero w maju gdzies...

Madziulka pewnie miała na myśli 16 godzin lekcyjnych (16 X 45 minut) . Jest to 8 spotkan po 90 minut, 2 razy w tygodniu. A ceny takie jak napisała slonko. Zapraszam was serdecznie Pod Kwadrat - jest naprawde fajnie!!!!!

Aha, a zajęcia odbywaja sie na 3 salach i nie wszedzie jest tak ciasno!!!!!

UB kochana ;)
czy moglabys podac mi dokladny adres bo chyba sie zdecydujemy na ten kurs ;)

no tak slepa juz jestem podawalas adres na samym poczatku ;))) sorki

PSM KOLEJARZ - Klub Osiedlowy KOLEJARZ
Kołobrzeska 25e
Gdańsk
80-390
kier. Katarzyna Finster
Telefon
(58)5534293

klub jest tak między blokami :)
pozdrwaiam :)

A my chodzimy do Alex studio na Karwinach. Płacimy 90zł/os za miesiąc i możemy przychodzić na wszystkie zającia z tańca które sie tam odbywają.
W sumie to jesteśmy tam 4-5 razy w tygodniu. I bardzo nam się podoba.
Uczymy się walca angielskiego i wiedeńskiego, tango, cha- cha, jive, samby, rumby, quick stepa i mambo. Uczymy się już od 1,5 miesiąca i nie powiem żebym już czuła sie gotowa na pierwszy taniec na weselu :)
Na pewno weźmiemy jeszcze kilka prywatnych lekcji - ale to po to żeby mieć jakiś układ do zatańczenia. Aha - karnety dla studentów są tańsze.

Pumka a możesz napisac gdzie dokładnie odbywaja sie te zajęcia i ile kosztują prywatne???

http://www.alexstudio.gdynia.pl/ - tu są wszystkie dane:) Tylko w cenniku nie ma tego karnetu który my mamy bo to promocja - choć długotrwała.
Zajęcia odbywają się na Karwinach III z tyłu za pocztą. Sala jest nowa, dwie przebieralnie , prysznic. My jesteśmy bardzo zadowoleni.

mi, a nie wiesz czy moglibyśmy zacząć tak jakoś zaraz? bo my w maju już musimy się ruszać jakoś więc mamy malutko czasu. No i gdzie to jest dokładnie? Właśnie przypomniało mi się że nie umiemy wcale tańczyć więc .. bardzo proszę o odpowiedz

sorka nie bylo mnie przez weekend a to godz lekcyjne sa.A 2miesiace napisalam bo my bedziemy chodzic raz w tyg-czas inaczej nam nie powzala:( i dlatego wychodzi ze 2 miesiace,a moze mozna czesciej chodzic nie mam pojecia ale wysylam linka http://www.pg.gda.pl/~pkwadrat/

Marysia, całkiem niedawno był nowy nabór, w tym tygodniu bedą chyba 4 zajęcia. Gdybyście się teraz zdecydowali, to myślę że jeszcze dacie rade w to wskoczyć. Perwszy stopień jest naprawdę łatwy a na 4 zajęciach nie ma jeszcze tak dużo materiału żeby tego nie nadrobić

Ja znalazłam szkołe która prowadzi w Gdańsku w Medyku ( koło Akademii Medycznej) u nich kurs kosztuje 25 zł miesiecznie i są zapisy na nowy nabór. jezeli ktos tam był prosze o informacje.Pozdrawiam