Ada i Konrad - ocena (1) Bardzo polecamy studio tańca Top Dance ! Pan Marek jest znakomitym trenerem z... Ada i Konrad Nicola - ocena (1) Wykupiliśmy pakiet 5 lekcji u Pauli. Specjalnie dla nas stworzyła piękną... Nicola Tomasz - ocena (1) Pan Marek przygotowywał nas do pierwszego tańca na weselu w zeszłym roku i... Tomasz
Agata i Miłosz - ocena (1) Najlepszy kurs pierwszego tańca, jaki mogliśmy sobie wybrać! Marek... Agata i Miłosz Marta F - ocena (1) Z TopDance, a konkretnie z Markiem mieliśmy przyjemność przygotowywać się do... Marta F Milena - ocena (1) Super podejście do nauki pierwszego tańca Milena Weronika - ocena (1) Całym sercem polecam, atmosfera jak w domu, a nie typowa masówka. Weronika Iza - ocena (1) Najlepsze studio tańca! super trenerzy, występy semestralne, kolonie... Iza Karolina - ocena (1) Świetna atmosfera, profesjonalne przygotowanie Karolina MagdaB - ocena (1) Najlepsi instruktorzy, blisko domu ,najlepszy klimat ️ MagdaB NG - ocena (1) Dla mnie Enzym zawsze był na najwyższym poziomie!!! Kiedyś trenowałam ja,... NG Maria - ocena (1) Niesamowita atmosfera i ludzie Maria Maria - ocena (1) Fajna oferta zajęć dla dorosłych i dzieci, niesamowicie utalentowane i... Maria co - ocena (1) cudowne miejsce co Karolina - ocena (1) Najlepsze studio. Super atmosfera i ludzie ️ Karolina Karol szarmach - ocena (1) Krótko mówiąc - jet super , pełna profeska :) Karol szarmach Julia - ocena (1) Zdecydowaliśmy się na wybór Pauliny zachęceni pozytywnymi opiniami. Przed... Julia Weronika - ocena (1) Enzym studio to miejsce w którym dzieci młodzież a nawet dorośli mogą się... Weronika Nadi - ocena (1) bardzo mi sie podobają zajęcia, są one dokładnie przemyślane i dopasowane do... Nadi Sofiia - ocena (1) Świetne studio tańca! Sofiia