Magda - ocena (1) Dzieci zadowolone, oferta zgodna z opisem i zrealizowana w 100 procentach,... Magda Ania - ocena (1) Bardzo miła atmosfera, jest czas na śmiech i na ciężką pracę. Studio Tango to... Ania Zosia i Kuba - ocena (1) To był cudowny czas przygotowań do pierwszego tańca! Paula jest... Zosia i Kuba
Mirek - ocena (1) Bardzo profesjonalne kursy tańca Mirek Bankt - ocena (1) Najlepsze studio tanca w 3city! Bankt maja - ocena (1) najlepsza szkoła tańca do jakiej chodziłam, różnorodny wybór kursów, pomocni... maja Natalia - ocena (1) Najlepsze studio w Gdyni! Bez nadęcia, na sportowo. Natalia Ilona - ocena (1) Swietna atrakcja na wieczor panienski, mega nam sie podobalo! Polecamy kurs... Ilona eL eL - ocena (1) Uwaga uzależnia! Świetna atmosfera, wiele nowych pomysłów na ćwiczenia i... eL eL Anna - ocena (1) Fantastyczny występ Viva Oliwa! Zauroczona byłam występem i prowadzeniem,... Anna Teresa - ocena (1) Nie mogę się doczekać kolejnych zajęć w TopDance, w ktorych bierze udział... Teresa Małgorzata - ocena (1) Świetna atmosfera, profesjonalne zajęcia, gorąco polecam. Małgorzata Jaś - ocena (1) Polecam TOP Dance. Zgadzam się, że jednym z głównych walorów tej szkoły jest... Jaś Aneta Miąskowska - ocena (1) Marek, właściciel, człowiek wyjątkowy, cała ekipa mega profesjonalna. Aneta Miąskowska Ela - ocena (1) Super atmosfera i profesjonalni prowadzacy Ela kursantka - ocena (1) Miła atmosfera, fajni instruktorzy i kursanci kursantka M. i K. - ocena (1) Super podejście i zaangażowanie, przystępne ceny. Na lekcje chodzimy z... M. i K. Oliwia Wenta - ocena (1) Świetni trenerzy, super atmosfera, fantastyczne miejsce do rozwijania swoich... Oliwia Wenta paulina - ocena (1) Bardzo polecam! paulina Maja - ocena (1) przyjacielska atmosfera, cudowni i przemili trenerzy Maja