nickname567291 - ocena (1) swietne zajecia i wspaniali trenerzy mozna sie duzo nauczyc nickname567291 Ela - ocena (1) Zajęcia dla najmłodszych - rewelacja! Moje dziecko zawsze wraca zadowolone i... Ela Anna - ocena (1) Super studio! Zróżnicowane zajęcia, świetni trenerzy oraz bardzo miła Pani na... Anna
M - ocena (1) Byłam w każdej najbardziej popularnej szkole tańca i enzym trzyma najwyższy... M Jarek O. - ocena (1) Pełen profesjonalizm, zaangażowanie oraz niesamowity kontakt z dziećmi Jarek O. Nikita - ocena (1) Serdecznie polecam - zajęcia są dopasowane do każdego tancerza nawet... Nikita Jagoda - ocena (1) Najlepsze miejsce na ziemi Jagoda maja - ocena (1) wspaniala atmosfera, mili i pomocni trenerzy️ maja Dorota - ocena (1) Wspaniale miejsce. Profesjonalne podejście. Cudowna atomosfera. Dorota Stały klient - ocena (1) Najlepsze Studio Tańca w Trójmieście! Pełen profesjonalizm! Polecam! Stały klient Asia - ocena (1) Zajęcia z Panią Dolą są najlepsze! Córka je uwielbia..!!! Polecamy:)))) Asia Aurelia - ocena (1) Bardzo dobrze uczą tańczyć Aurelia Ania - ocena (1) Szeroki wybór zajęć dla dzieci i młodzieży! Córka uwielbia zajęcia z Panią... Ania Karolina - ocena (1) Polecam! super lokalizacja i zajęcia ! Karolina Ed Edd - ocena (1) Super, profesjonalne podejście, świetna atmosfera. Jedynym minusem może być... Ed Edd Xyz - ocena (1) Ciekawe zajecia, charyzmatyczne instruktorki. Warto odwiedzić miejsce i się... Xyz Viktoriia - ocena (1) Дуже гарне місце, для релаксації і тренувань. Viktoriia Ola - ocena (1) Nowa piękna sala! Super instruktorzy!) Ola Veronika - ocena (1) jestem w Victory Dance bardzo długo, jest bardzo fajnie, bardzo lubię to... Veronika Daria - ocena (1) Najlepsza studio tańca w Gdyni! Polecam serdecznie Daria