Ania i Dominik - opinia (1) Bardzo polecamy szkołę Smile. Naszą instruktorką pierwszego tańca była... Ania i Dominik Maciek - opinia (1) Pierwszy taniec musi być walcem? Bzdura, wybraliśmy mocno nietypowy kawałek i... Maciek libenamg - opinia (1) Znakomita szkoła tańca. Jestem zachwycona wysokim poziomem kształcenia,... libenamg
Basia - opinia (1) Bardzo fajna szkoła tańca! Zajęcia z Twerku i Hip hopu są super, na pewno... Basia Magda - opinia (1) Bardzo dobra akademia! Polecam twerk i hiphop )) Magda Margo - opinia (1) Polecam heels i twerk, bardzo fajny trener Margo Magda - opinia (1) zawsze mnóstwo poczucia otwartości i czystej frajdy z zastanawiania się co i... Magda M - opinia (1) Można tu się odnaleźć. Nieważne co cię spotkało w ciągu dnia, tygodnia, na... M Magda - opinia (1) Wspaniała prowadząca, zajęca bardzo dobrze zaplanowane, atmosfera pełnej... Magda Magdalena - opinia (1) Oddech dla duszy i ciała. Gorąco polecam każdemu Magdalena Jola - opinia (1) Z ciekawością przychodzę, a wychodzę z przemyśleniami, czasem unosi w górę, a... Jola Ewelina I Daniel - opinia (1) Z całego serca polecamy. Ola to profesjonalistka w każdym calu. Tworzyła... Ewelina I Daniel Karolina - opinia (1) Cudowni ludzie, piękna energia i piękne tańce Karolina Kamila - opinia (1) Najlepszy klimat w jakim mi przyszło współpracować, jest pomysł, są chęci,... Kamila Kamila - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Siemanko ! Niesamowity klimat, super... Kamila Julka i Paweł - opinia (1) Naszą instruktorką była Pani Paulina która zadbała o to, aby nasz pierwszy... Julka i Paweł Paweł - opinia (1) Bardzo ciekawy układ. Dobrze dobrany. Dostaliśmy bardzo dobre uwagi odnośnie... Paweł Justyna i Paweł - opinia (1) Przepiękny układ ułożony indywidualnie do wybranej przez nas piosenki.... Justyna i Paweł Angelika - opinia (1) Bardzo fajna szkoła tańca,zajęcia są prowadzone w super atmosferze bez stresu... Angelika Iwona - opinia (1) Z całego serca polecamy Natalię. Pomimo krótkiego czasu do wesela podjęła się... Iwona