Monika - opinia (1) Super kwiaciarnia. Pani Ania mega kreatywna i zawsze uśmiechnięta osoba.... Monika Katarzyna - opinia (1) Profesjonalistką za mało nazwać Panią Anię pełne fachowe doradztwo,cudnie... Katarzyna P. Sandra - opinia (1) Jestem miło zaskoczona zarówno cena jak i jakoscia usług. Piękna, duża i... P. Sandra
Patrycja - opinia (1) Najlepsza w Baninie!! Wcześniej nie spotkałam tak miłej i tak kreatywnej... Patrycja Wybredny - opinia (1) Niesamowite miejsce , prawdziwa florystka z głową pełną fantastycznych... Wybredny Milena - opinia (1) Pani Ania tworzy po prostu cuda i rzeczy niemożliwe. Na pewno tu wrócę,... Milena patryk - opinia (1) wspaniała obsługa i świetne zrobione aranżacje. Polecam patryk Weronika - opinia (1) Zamawiałam tydzień temu wiązankę. Byłam mile zaskoczona ceną i niezwykle... Weronika Ewa - opinia (1) Piękne i pachnące miejsce Ewa Katarzyna - opinia (1) Nie pierwszy raz korzystam z tej kwiaciarni. Nigdzie indziej nie znalazłam... Katarzyna K&B - opinia (1) Najlepsza kwiaciarnia w Trójmieście, genialne stroiki na każdą okazję w... K&B