Włodzimierz Dębski - opinia (1) Bardzo duży asortyment, często nietypowy dla innych kwiaciarni. Jestem stałym... Włodzimierz Dębski piękny bukiet i dekoracje ślubne (1) Zamawiałam bukiet oraz dekoracje ślubne w kwietniu 2018. Wszystko wyszło... Natalia Gorąco polecam (1) Zawsze wchodzę do ALJAVI z uśmiechem ponieważ wiem że wychodząc z tego... Marzena
mozna lepiej (1) Bukiet za kase za ktora niektorzy zyja przez 2 tygodnie, padl po jednym dniu.... kwiaciarz polecam bukiety slubne :-) (1) W tej kwiaciarni (wtedy jeszcze siedziba znajdowała sie w Gdańsku Głównym)... jaskolczegniazdo świetna współpraca (1) współpracuję z p. Jagodą i Wiktorią od kilku lat, nigdy nie zawaliły... Asia Odradzam (1) Absolutnie nieprofesjonalny i niesolidny zakład. Zamówiłam wieniec... Małgorzata Rozczarownie (1) Zamówiłam z tej kwiaciarni kwiaty na wesele. Co do jakości wykonania nie mam... Katarzyna Niemila i niezaangazowana obsluga (1) Gdy wreszcie trafilam do kwiaciarni zachecona dodatkami do domu ktore tam... Goska Taki lokal wciąga i się do niego wraca (2) Wstępowałem z żoną aby kupić kwiaty, a zostaliśmy zachęceni kuturą obsługi na... Włodzimierz polecam (2) Nie raz kupowałam kwiatki w tej kwiaciarni zarówno cięte jak i... Gabi