Piękny bukiet (1) Kwiaty zamówione przez internet, wcześniej kontakt mailowy i telefoniczny,... x Profesionalna obsługa wesela (1) Szukając kwiaciarni miałam duży dylemat gdyż jest taki duży wybór. Po wizycie... Justyna Przemiła obsługa, niezwykle sprawnie, super profesjonalnie (1) Kwiaciarnię Baccara znam osobiście i korzystam z jej usług od wielu lat. W... Romuald Woźniak
Doskonala Miedzynarodowa Kwiaciarnia (1) Goraco polecam, same pozytywne doswiadczenia: bukiety kreatywne i... Brukselka Dla każdego coś miłego (1) Z usług kwiaciarni korzystam od wielu lat z okazji urodzin, imienin chrztów,... Wieeeloletnia klientka Zna ktoś lepszą? (1) Z usług kwiaciarni "Baccara" korzystam od początku jej istnienia. Od kilku... Wierna klientka Zamówienie zzagranicy (USA) (1) Moi przyjaciele na stałe mieszkający w USA zamówili przez Kwiaciarnię Baccara... Basia z Gdańska Najlepsza kwiaciarnia w mieście! (1) Zakmówiłam w tej kwiaciarni wiązankę ślubną. Wiązanka była dosyć nietypowa.... Smerfetka nie wykonywanie zamówień zgodnie z wolą klienta (1) Zamówiłam w tej kwiaciarni bukiety...chciałam jasne róze, płasko ułożone na... Klientka