nowy klient - ocena (1) Mega kwiaciarnia,obsługa zawsze miła i pomocna. Mają na miejscu kuriera.Ceny... nowy klient Iza - ocena (1) Zdalnie zamawianie przez telefon, bez stresu, solidnie i na czas, w dodatku... Iza Zadowolony jak zawsze klient - ocena (1) Świetne Panie tam pracują. Pełen profesjonalizm na najwyższym poziomie. do... Zadowolony jak zawsze klient
Agnieszka - ocena (1) Terminowo i zgodnie z zamówieniem. Dodatkowo fachowe doradztwo. Aż miło.... Agnieszka Mariusz - ocena (1) Po raz kolejny złożone zamówienie odbyło się bez najmniejszego problemu,... Mariusz Jarek - ocena (1) Profesjonalizm w 100%. Dostawa kwiatów odbyła się ekspresowo. Polecam Jarek z Gdyni - ocena (1) Bardzo miła, szybka,profesjonalna obsługa. Do tego Panie wiedzą co robią i... z Gdyni Katarzyna - ocena (1) Przemiła i pomocna Pani przy telefonicznym zamówieniu pięknego Bukietu z... Katarzyna Perkoz - ocena (1) Zamówiłem kwiaty dla mamy. Cena przystępna i to z dowozem! Mama zachwycona.... Perkoz Lemurek - ocena (1) Kwiaciarnia z bardzo dużym wyborem kwiatów, obsługa przemiła. Bukiet który... Lemurek Dorcia - opinia (1) Zamówiłam kompozycję kwiatową, i jestem zachwycona :) Kompozycja wykonana z... Dorcia Dark Stef - opinia (1) Wspaniała kwiaciarnia!!! Obsługa kwiaciarni bardzo miła i pomocna, sprzedawcy... Dark Stef Piękne kompozycje (1) Świetna kwiaciarnia. Po raz kolejny zamówiłam bukiety ( tym razem na szkolne... Karolina Kwiaciarnia Family Flowers (1) Zamówienie złożyłem w dniu urodzin mojej żony. Zostało zrealizowane w... Mariusz Polecam (1) Bardzo dobra kwiaciarnia i najlepsza obsługa Szymon polecam (1) Bardzo polecam każdej osobie Szymon Polecam (1) Najlepsza kwiaciarnia w trojmiescie Adam Polecam (1) Bardzo polecam najlepsza kwiaciarnia Igor Polecam (1) Bardzo polecam tą kwiaciarnie Adam Polecam !!! (1) Świetna kwiaciarnia, godna polecenia Janek