Dziękuję! (1) Do Kwiaciarni Hanah trafiłam 2 lata temu przypadkiem i już za każdym razem... m.a.j. super (1) Bardzo polecam.Miła obsługa,która zawsze świetnie doradzi.Piękne ,oryginalne... stała klientka Niestety nie polecam! (1) W kwiaciarni tej gdy zamawiałam pierwszy raz bukiet na ślub byłam zachwycona.... Ania
Nikt nie zalatwi sprawy jak Kwiaciarnia Hanah! (1) Zawsze pozytywne nastawienie Pan, przemile, dla ktorych nie ma rzeczy nie do... Basia Jestem zachwycony bo mojej Pannie spodobały się kwiatki (1) Na kwiaciarnię natrafiłem przypadkowo jadąc ulicą. Zakupiłem kwiatki dla... Darek Polecam (1) Jestem bardzo zadowolony z wysyłki kwiatów z tej kwiaciarni. Babcia była... Marek Jak najbardziej polecam!!! (1) Zamawiałam bukiet w imieniu kogoś z poza PL, byłam pełna obaw czy dotrze na... D margaretki i róże (1) bukiet super babcia była zachwycona:)bez problemu załatwiłam wszystko przez... KASIA Super (1) Wszystko bardzo sprawnie poszło, dobry kontakt mejlowy i bukiet też się... Damian luki - opinia (1) jestem bardzo zadowolony z obsługi mojego zamówienia. ceny bardzo przyzwoite... luki firma na najwyższym poziomie! (1) wspaniały kontakt, pokonają wszelkie przeszkody, by uzyskać pełne zadowolenie... DM dziękuję (1) Witam, bardzo dziękuję za dostarczenie już dzisiaj bukietu! Sprawił Babci... BU Bardzo dziękuję (1) Bardzo dziękuję za wykonanie pięknego bukietu i dostarczenie do mojej żony,... KG Poczta Kwiatowa (1) Witam, Skorzystałem z poczty kwiatowej oferowanej przez te kwiaciarnię.... Marek Raz jeszcze bardzo dziękuję :) (1) Serdecznie dziękuję za realizację mojego zamówienia :) Bukiet ślubny był... A. Sz. ooooooooooo (1) bardzo dobra kwiaciarnia pomimo zmiany wlascicielki mali super:) (1) bardzo często tam kupuję, bo mają najkorzystniejsze ceny na Przymorzu, a i... zadowolony CHCESZ ZROBIĆ FURORĘ PRZEPIĘKNYMI KWIATAMI - TYLKO HANAH!!! (1) Niesamowite i przepiękne kompozycje kwiatowe oraz świeże kwiaty to podstawa... m