monika - ocena (1) dzisiaj mamy z mężem rocznicę ślubu i przed chwilą otrzymałam zamówiony przez... monika Yacekgda - ocena (1) Profesjonalna obsługa. Yacekgda Kateryna - ocena (1) Piękna kwiaciarnia, ciekawe i niepowtarzalne kompozycje, fachowa i miła... Kateryna
agata - opinia (1) Profesjonalna obsługa, piękne bukiety na każdą okazje. Serdecznie polecam agata Adam - opinia (1) Bardzo miła obsluga, piekny bukiet i szyvka dostawa. Adam Ana - opinia (1) Przepiękne bukiety jedyne w swoim rodzaju. Miła obsługa która spełnia... Ana Patrycja - opinia (1) Super obsługa! Gorąco polecam, kwiaty piękne! ️ Patrycja Magda - opinia (1) Pieknie przygotowana wiązanka pogrzebowa,indywidualne podejście do klienta... Magda Karolina - opinia (1) Piękne kompozycje, świeże kwiaty, szybka realizacja. Polecam Karolina Adam - opinia (1) Polecam bardzo kwiaciarnie HANAH bardzo profesjonalne podejście do klijenta w... Adam Natalia - opinia (1) Bardzo polecam ! Florystki tworzą prawdziwe cudeńka. W kwiaciarnii Hanah... Natalia Marek - opinia (1) Nie polecam kwiaty dotarły dwie godziny po godzinie podanej na stronie Marek Polecam szczerze ,najwyższy poziom świadczonych usług ,wdzięczna Magdalena - opinia (1) Wspaniałe,indywidualne podejście do klienta.Pan Maciej przemiły ,zatroszczył... Polecam szczerze ,najwyższy pozi Skandaliczns obsługa i nieświeży towar (2) Dostarczone wieczorem kwiaty okazały się nieświeże i rano padły.Po złożonej... Maciej Zawadowski Szczerze polecam (1) Kupuję kwiaty, bukiety, ozdoby własnoręcznie robione przez Panie w Kwiaciarni... Klientka super podejście (1) Dostałam kwiaty na walentynki, które nie spełniały oczekiwań, po prostu już... Ika Polecam!!!! (1) Bardzo polecam tą Kwiacianie!!! Ostatnio kupiłem niepowtarzalny bukiet dla... ZADOWOLONY MĄŻ-ŁUKASZ! Godna polecenia Kwiaciarnia HANAH (1) w Gdańsk Kokoszki odkryłem małą kwiaciarnię. Zaskoczony byłem... Darek Bardzo Zadowolona (1) Korzystam systematycznie z oferty kwiaciarni Hanah. Jestem bardzo, bardzo... Bardzo Zadowolona Polecam!!! (1) Jestem klientką od początku ich istnienia i jeszcze nigdy się nie zawiodłam.... Krystyna