Polecam! (1) Bardzo miła i pomocna obsługa, a przede wszystkim profesjonalizm i duża... Agata Najlepsza kwiaciarnia jaką znam (1) Maczek- najlepszy wybór :) Kupuję tam od zawsze, wszystkie bukiety na ważne... Ania Ilona - opinia (1) Bardzo miła obsługa. Pani Dorota dołożyła wszelkich starań, by sprostać... Ilona
TYLKO KWIACIARNIA MACZEK (2) kwiaty są zawsze świeże , nigdy nie zdarzyło mi się żeby szybko coś padło czy... eM Polecam! (1) Bez zbędnego rozpisywania się--pani Dorota bardzo miła, kwiatki bardzo ładne... Paweł dekoracje ślubne (1) Dekoracje ślubne były po prostu rewelacyjne! Piękne, świeże słoneczniki-... Ania i Michał Pięknie i szybko (1) Zamówiłem u miłej Pani bukiet, który wykonała go ponad-doskonale stosując się... Grzesiek Najlepsza Kwiaciarnia w Trójmieście (1) Przepiekne bukiety. Fantastyczna obsługa, piekny wystrój kwiaciarni, Ceny... MAŁGOSIA.KOZŁOWSKA Super! (1) Bukiety z tej kwiaciarni na wyborach były prześliczne! Agata najlepsza w Trójmieście! (1) Kwiaciarnia Maczek była tegorocznym sponsorem kwiatów dla uczestniczek Gali... D.F. Polecam! (1) Jak najbardziej polecam! Przede wszystkim Pani Dorota słucha klienta!... Dorota Dzień Kobiet (1) Nie będę się rozpisywał,bo i tak nikt tego pewnie nie czyta.Napiszę tylko,że... R.B Pewny standard i poziom (1) Panie reprezentują wysoki standard i wyczucie smaku. Rozumieją klienta... m. b. super (1) bardzo miły personel, świeże kwiaty, fachowe doradztwo, niskie ceny to... Klient Jestem na TAK :) ! (1) Wszystkim tym którzy szukają profesjonalnej , miłej i doświadczonej we... Monika Aga - opinia (1) Gorąco polecam \"Maczka\" lubię do niego chodzić po ładne kwiaty i upominki,... Aga Polecam! (1) Kwiaciarnia warta polecenia. Sprzedający zawsze potrafią mi świetnie doradzić... Joanna