Karol - opinia (1) Ostatnio zapomniałem o ważnej rocznicy , ale z opresji wyratowała mnie pani z... Karol Raczej nie... (1) Nie będę się zbytnio rozpisywał, bo każdy kto zna tą kwiaciarnie widzi co się... Jacek Najlepsza kwiaciarnia w Trójmieście (1) Polecam wszystkim tę kwiaciarnię - przemiła , profesjonalna obsługa , duży... Magda
Fajne pomysły (1) Witam Wszystkich. Byłem w tej kwiaciarni już kilka razy. Zawsze uśmiechnięte... Prawie stały klient Zadowolony (1) Jestem bardzo zadowolony z kwiatów kupowanych w kwiaciarni Marakaz.... kisli Gorąco polecam!!!!!!!!! (1) Wyjątkowo ciekawe kompozycje kwiatowe,Panie tam pracujące mają dusze... Wiola nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Nie dość że drogo to kwiaty padły mi już tego samego dnia wieczorem!!!!!A... m.k drożyzna (1) Kwiaciania istotnie posiada bogaty asortyment, panie są miłę, chociaż... wierny/niewierny Naprawde warto (1) Naprawdę warto zajrzeć do tej kwiaciarni,wiele razy tam kupowałem i zawsze... danwas Marek N. - opinia (2) Przemiła obsługa i ciekawe kompozycje. Serdecznie polecam tą kwiaciarnię ;) Marek N. Mirek - opinia (1) Kupuje tam kwiatki i nie tylko na przeróżne okazje,mieszkam na Jasieniu i mam... Mirek