Godna polecenia (1) Doręczyli kwiaty do Wejherowa. Wszystko zgodnie z naszymi dezyderatami. Adam Piękne bukiety (1) Bardzo piękne bukiety, ciekawie ułożone i fajny surowy styl... Bardzo na... Kama Idealny bukiet - dobra cena (1) Zamawiałam bukiet na ślub, butonierki i kwiaty do włosów. Wszystko wytrzymało... Dorota
polecam !!! (1) obsługa super , duży asortyment , kupiłam 4 bukiety a weszłam po 1 - nie... Alicja Pranga super (1) polecam! :) bukiet który kupilam w tej pracowni byl cudowny i dlugo utrzymał... Julka slub (1) Dziękuje za najpiekniejszy i wymarzony bukiet ślubny, jak również wszystkie... Joanna polecam (1) Pierwszy raz zamawiałam kwiaty na odległość, skorzystałam więc z... marta lipka katalogi to nie wszystko (3) I co z tego, że Panie pokazuja katalogi.Wybraliśmy wieńce, a otrzymaliśmy na... Rodzina po smutnej ceremonii stroiki swiateczne (1) Przejezdzajac przez centrum wpadla mi w oko piekna wystawa kwiaciarni. Nie... Natalia POLECAM!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru kwiaciarni ktora robila mi wiazanke slubna... julka Bukiet na slub (1) Ciekawa mieszana kompozycja z pastelowych kwiatow.Polecam!! Domcia :) (1) Ładne i nowoczesne bukiety na każdą okazję:) Klementyna Szybko i skutecznie (1) Polecam serdecznie kwiaciarnie narcyz. Wysłałam kwiaty z ich sklepu... andzia