Kwiaciarnia Rumia

Temat dostępny też na forum: Wesele
Kobietki, możecie mi polecić jakąś dobrą kwiaciarnie w Rumi?

Wybrałam sobie taką wiązankę:
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kwiaciarnia Rumia

Większe:

image

Polecam kwiaciarnię Asia na ul. Starowiejskiej, na przeciw parku przy ul. Starowiejskiej :) Wszystkie kwiaty tam kupujemy.

kwiaciarnia Asia :) piekne bukiety tam robia :) ja tez bede stamtad miala

gorąco polecam kwiaciarnię w Janowie, ale mam pojęcia, jak się nazywa.. jest w pawilonach na przeciwko danego Supersamu - teraz to chyba siec34, koło poczty i szkoły społecznej. Panie tam dobierają wiązankę do sukni, do dodatków, do stroju pana młodego, a jeśli chcesz udekorować salę, to pojadą i ocenią, dopasują do koloru ścian, serwetek ;) moja siostra już ich wypróbowała i my też będziemy mieli kwiaty stamtąd :)

Ile wcześniej zamawiacie kwiaty??

mówią, że dwa tygodnie przed wystarczy

Re: Kwiaciarnia ASIA Rumia

Tylko nie ta kwiaciarnia , sprzedają stare zmarźnięte kwiaty w doniczce. Jak dotąd mielismy inną opinię o tej kwiaciarni . Ale dzisiaj to poprostu potraktowano nas strasznie. Bede kazdemu odradzała.
PORAZKA !!!!!!!

Re: Kwiaciarnia Rumia przy okraglaku

polecam kwiaciarnie przy okrąglaku-kościele, na Dąbrowskiego. Zawsze super kwitki mają i fajne pomysłu. Sama zamawiam tam swoją wiązankę i dekoracje.

Re: Kwiaciarnia Rumia przy okraglaku

Dobra, ale nie najtańsza jest też na ul. Kosynierów. W tym ciągu handlowym, gdzie jest sklep "Żabka" i sklep komputerowy i jakieś biuro sprzedaży nieruchomości i weterynarz...

Inne tematy z forum

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...