Naprawdę polecam (1) Bukiety piękne, kwiaty zawsze wysokiej jakości. Panie potrafią dobierać i... Ola Są najlepsi (1) Panie potrafią zrobić cuda, a przy tym są niedrodzy. Bez wątpienia najlepsze... Paulina polecam (1) Kwiaciarnia ,obsługa ,asortyment na bardzo wysokim poziomie Kwiaty i inne... Kobieta
Dla wymagających. (1) Można zaufać obsłudze, najlepsze bukiety w trójmieście. Ważne, by wybrać... Adam bardzo fajna (1) Kwiaciarnia bardzo fajna kwiaty ładne i świeże panie zawsze miłe... Adrianna polecam (1) Jak zawsze kwiaty piękne bukiet który kupiłam zrobił furorę ,cena za niego... joanna Chwasty i tyle (1) .. Kwiaciarnia przecietna, obsluga szkoda mowic, a o talencie kwiaciarki... Niezadowolony klient Najlepsza! (1) Najpiękniejsze bukiety jakie można sobie wyobrazić. Anna GORĄCO POLECAM!!!! (1) Kwiaciarnia Złocień na Marusarzówny to świetne i klimatyczne miejsce. Panie... Ola nigdy sie nie zawiodłam (1) wielokrotnie zamawiałam kwiaty na różne okoliczności zdając się na gust i... stała klientka