Marek - ocena (1) W Piątek 1 Sierpnia , kupiłem kwiaty dla mamy . Mila Pani pomogła wybrać... Marek Tomasz - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam Kwiaciarnie Doris! Profesjonalna obsługa,... Tomasz Pan Ignacy - ocena (1) Piękne bukiety i świeże kwiaty. Polecam serdecznie ️ Pan Ignacy
Daniel - ocena (1) Kwiaty jak zawsze piękne! Żona bardzo zadowolona, dzięki! Daniel Izabela - ocena (1) Dzisiaj przemiła Pani Florystka przygotowała mi przepiękne róże na... Izabela Stały klient - ocena (1) To jakiś kosmos. Miejsce odlot. Można wejść i stracić poczucie czasu. To nie... Stały klient Samuel - ocena (1) Pani Marzena wkłada w swoją pracę uśmiech i miłość od przeszło 40 lat,... Samuel Asia - ocena (1) W tej kwiaciarni człowiek czuję się jak intruz. Brak słów. Dziś dwie Panie... Asia Agnieszka - ocena (1) Zamówiłam u Pana Janusza kosz z 70 różami. Piękny bukiet, jak zwykle się nie... Agnieszka LB - ocena (1) Piękne wiązanki i cenowo atrakcyjne. LB MagdaK - ocena (1) Sklep sza kwiaciarnia w której do tej pory byłam. Już od progu czuć serce i... MagdaK Asia :)ulubiona klientka - ocena (1) Absolutnie odradzam kwiaciarnie :) kwiaty drogie, bukiet padł po 3 dniach. Po... Asia :)ulubiona klientka Halina i Czesław - ocena (1) Ocena Kwiaciarni IMBIR w Kauflandzie. Przepiękne wiązanki, doskonałe... Halina i Czesław Witold - ocena (1) Zawsze świeże kwiaty. Delikatne doradztwo lub propozycja konkretnej... Witold Joanna - ocena (1) Zawsze otrzymuje piękny bukiet kwiatów, długo trzymają się w wazonie Joanna Karolina - ocena (1) Pięknie zdobiony bukiet na dzień matki. Polecam serdecznie ️ Karolina Joanna - ocena (1) W cenie 80 zł 3 goździki i kawałek sznurka jutowego. Odradzam wszystkim. Joanna nowy klient - ocena (1) Mega kwiaciarnia,obsługa zawsze miła i pomocna. Mają na miejscu kuriera.Ceny... nowy klient Iza - ocena (1) Zdalnie zamawianie przez telefon, bez stresu, solidnie i na czas, w dodatku... Iza Marcin - ocena (1) 15 goździków za 150zl bez jakiegokolwiek florystycznego akcentu Marcin