Kwiaciarnie w Gdyni

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy któraś z Was może polecić jakąś kwiaciarnie w Gdyni? Chodziłoby mi również o wystrój kościoła, samochodu nie tylko wiązanka...Z góry dziękuję

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kwiaciarnie w Gdyni

ja tez bym sie dolaczyla do prosby absolutnie nie mam pojecia w tym temacie

Jeśli chodzi o kościół to może spytaj księdza, bo ja np. mam ślub w Rumi w kościele Św. Judy Tadeusza i tam ksiądz zgodził się na dekracje ale mam iść do ogrodników, którzy mają "zakład" przy kościele i zawsze na różne okazje stroją im kościół od kilkudziesięciu już lat. Więc może i twój kościół "współpracuje" z kims takim. Jeszcze niestety tam nie byłam i nie wiem jaki to wydatek.

hej, a znacie taka kwiaciarnie na swietojanskiej w bramie? nie pamietam nazwy, ale kiedys kupowalam tam kwiatki na urodziny przyjaciolki i byly sliczne:-)

To chyba "Ładne kwiatki". W zeszłym roku sporo było na formu na temat tej kwiaciarni, musisz poszukać. Sama korzystałam z kwiaciarni w Rumii (ale bez dekoracji, choć wiem że tym też się zajmują).

Karolina a kiedy masz slub?

POLECAM KAWIACIARNIE W GDYNI NA POGÓRZU

ale na pogorzu gdzie ??
dziewczynki nie znacie w gdyni nic godnego polecenia ??:(

Kwiaciarnia na Dąbrowie - ta na "Manhatanie" w budkach
Druga na Dąbrówce niedaleko przychodni- ale nie pamiętam nazwy.
W obu Panie bardzo pomysłowe, w obu zamawiałam już bukiety na śluby znajomych.
Ale na własny ślub wybiorę tą pierwszą - tańsza :) dodatkowo milsza Pani, dokładnie opowiedziała mi jak przystaraja się samochód, przyjeła wszelkie moje sugestie , pokazała mi nawet jak można zwijać liście itp.
Bardzo pozytywne wrażenie. no i ceny normalne, cena kwiatów x ilość, cena liści x ilość i kaucja za przyssawki - żadnych kosztów ubocznych z tytułu wiązanki ślubnej.

na pogorzu to chyba o Florentyne chodzi (ul. Rzymowskiego albo Romanowskiego). Ja tam chyba zamowie wszystkie kwiaty i wystroj kosciola. Zamawiam u nich kwiaty na rozne okazje od kilku lat i zawsze bez zarzutu :)

image

włansie Pogórze- Kwiaciarnia Florentyna- robą bardzo ładnie wiązanki. Godne Polecenia!

Ja polecam Ładne Kwiatki- super babeczki tam pracują. Moją wiązankę goście do tej pory wspominają, poza tym miałam od nich wiązankę na samochód, wiązankę dla świadkowej i do butonierek męża i świadka. Wszystko świeże i długo się trzymało. Choć ceny nie najniższe, ale chyba wszędzie tak jest, jeśli chodzi o wiązanki ślubne...

i tak zwiędną....