Kwiecień

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
No dobra wiadomo, że cała masa z was porzuca wolny stan w sierpniu lipsu wrzesniu pazdzierniku przyszłego roku a kwiecień jakiś taki pokrzywdzony ;))
No więc kwietniowe panny proszę się ujawniń my się pobieramy 22 kwietnia a wesele w właściwie obiad weselny w Livalu....
poza tym fotograf zarezerwowany... muzykę będziemy puszczać sami... zaproszenia robimy sami.... hmm no i tyle na razie :) aha no i najważniejsze Sukienka się już szyje :) wiem wiem że wcześnie ale zamawiałam w Białymstoku bo w Gdańsku nie ma CYmbeline :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kwiecień

Witaj.. Nie taki pokrzywdzony, kilkoro Nas jest (przynajmniej na liście par ślubujących) :) . My w kwietniu, ale 29.. sala jest, fotograf w niedzielę umowa, dj już właściwie chyba też, chcę jeszcze jednego sprawdzić, a suknia już idzie do mnie do domku.. ;) pozdrawiam

No to fajnie że jednak ktoś jest :)))))) z tego co się orientuje to Wy robicie w Estragonie tak?

Tak, a kościół (jesli sie uda to św. Jan) mała zmiana..

My też robimy w kwietniu (29). Mamy już załatwione: sala (Pałac Krokowa), fotograf, kamerzysta, orkiestra i jeszcze parę drobiazgów. Pozdrawiamy wszystkich.

Witam!My również ślubujemy w kwietniu (29). Mamy załatwioną salę, zespół, fotografa i kilka drobiazgów. Pozdraiwamy i życzymy udanych łowów:)))

A my 30 bedziemy swietowac pierwsza rocznice :)) Nie ma to jak slub w dlui weekend no i z pogoda tez jest ok. U nas swiecilo slonce i bylo cieplutko ale nie upalnie. :))