Beata - opinia (1) Zdjęcia bardzo dobrej jakości, usługa na najwyższym poziomie, kultura pracy,... Beata Paweł - opinia (1) Świetny fotograf nieruchomości. Polecam. Paweł Iza - opinia (1) Rewelacyjne zdjęcia, super współpraca, nie da się ukryć że p. Łukasz robi... Iza
Kinga - opinia (1) Miła współpraca, profesjonalny sprzęt oraz jeszcze lepsze zdjecia mieszkania.... Kinga Ania - opinia (1) Zdjęcia domu wyszły pięknie, jakość zdjęć rewelacyjna, ceny bardzo rozsądne.... Ania Rafał - opinia (1) Życzliwa, kulturalna i serdeczna współpraca. Szybka realizacja i bardzo miły... Rafał Tomasz - opinia (1) Jakość zdjęć rewelacyjna, jeżeli szukasz fotografa to Łukasz będzie idealnym... Tomasz Martyna - opinia (1) Pan Łukasz wykazał się ogromnym profesjonalizmem robiąc sesję zdjęciową... Martyna Marcin - opinia (1) Fotograf sumienny. Wykazał się inicjatywą i z dużym zaangażowaniem realizował... Marcin Mariusz - opinia (1) Trafiłem do Łukasza z polecenia biura nieruchomości w sprawie sesji... Mariusz Jakub - opinia (1) Współpraca z Łukaszem to sama przyjemność. Dbałość o szczegóły i jakość... Jakub Marek - opinia (1) Miły, spokojny, cierpliwy, ambitny, z ogromną pasją do tego co robi! Jest... Marek Piotr - opinia (1) Jak najbardziej polecam. Pan Łukasz z pełnym zaangażowaniem podszedł do... Piotr Dorota - opinia (1) Zdjęcia ze ślubu wyszły pięknie! Łukasz jest miłym, sympatycznym, kreatywnym... Dorota Hanna - opinia (1) Profesjonalny i cierpliwy fotograf, zdjęcia auta do sprzedaży wyszły... Hanna Marcin - opinia (1) Profesjonalista w każdym calu. Zdjęcia z sesji rewelacyjne. Mogę polecić z... Marcin Marta - opinia (1) Profesjonalnie, konkretnie i w bardzo dobrej cenie. Super zdjęcia mieszkania.... Marta Marcin - opinia (1) Krótko i na temat: profesjonalny fotograf. Sesja wizerunkowa gabinetu... Marcin Patrycja - opinia (1) Dzięki zdjęcią wykonanym przez Pana Łukasza udało się sprzedać mieszkanie w... Patrycja Szymon - opinia (1) Pan Łukasz to prawdziwy profesjonalista. Jestem bardzo zadowoleny ze zdjęć... Szymon