Mariusz - ocena (1) Bardzo miła współpraca i szybka realizacja zlecenia! Super ! Mariusz Natalia - ocena (1) Polecam serdecznie Pana Łukasza, bardzo profesjonalnie wykonana sesja... Natalia Wiktoria - ocena (1) Idealne wyczucie chwili. Pełen profesjonalizm. Polecam! Wiktoria
Elżbieta - ocena (1) Bardzo dobrze wykonane zdjęcia. Pełen profesjonalizm . Polecam Pana Łukasza. Elżbieta Marcin - ocena (1) super wykonana sesja - polecam Marcin Aleksandra - ocena (1) Współpraca na najwyższym poziomie, terminowość, kreatywność i przede... Aleksandra Magdalena Wojtasik - ocena (1) Pan Łukasz profesjonalnie wykonał sesję fotograficzną mojego mieszkania.... Magdalena Wojtasik Ania - ocena (1) Pan Łukasz to doświadczony fotograf pełen pasji. Sesja przebiegła w miłej... Ania Kate - ocena (1) Przepiękne, klimatyczne zdjęcia Kate Joanna - ocena (1) Profesjonalizm, terminowość i piękne zdjęcia. Zdecydowanie polecam Pana... Joanna Marta - ocena (1) Mogę z czystym sumieniem polecić fotografa Łukasza, profesjonalnie podchodzi... Marta Wojtek - opinia (1) Miałem przyjemność współpracować z Łukaszem przy sprzedaży mieszkania.... Wojtek Klaudia - opinia (1) Łukasz to bardzo profesjonalny fotograf, słowny i sympatyczny. Dziękuję za... Klaudia Tomek - opinia (1) Profesjonalne zdjęcia najwyższej jakości, terminowość i punktualność, pełne... Tomek Arkadiusz - opinia (1) Bardzo polecam pana Łukasza jako fotografa. Pełen profesjonalizm, piękne... Arkadiusz Ewelina (Gdańsk) - opinia (1) Pięknie wykonane zdjęcia mieszkania. Polecam. Ewelina (Gdańsk) Ania - opinia (1) Pełen profesjonalizm na każdym kroku współpracy :) Przepiękne zdjęcia.... Ania Bartek - opinia (1) Moje zdjęcia wykonane telefonem komórkowym bez wątpienia nie przysporzyły mi... Bartek Agnieszka - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości wykonanej usługi. Atmosfera pracy... Agnieszka Tomasz - opinia (1) Korzystałem kilkukrotnie z usługi fotograficznej Pana Łukasza dotyczącej... Tomasz